Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség.! Mivel tudnám...

Segítség.! Mivel tudnám növelni? (15/L)

Figyelt kérdés

Az van h 15 vagyok lány és nagyon kicsik a melleim de tényleg..és már a 13 éves hugomnak is nagyobb lassan mint nekem...158 cm vagyok és 41 kiló...úgyhogy nem az átlag hugom olyan 2 cm-vel kisebb és 2 kilóval nehezebb mint én...:s

Mit tudnák csinálni h nőljön?

ha nem is rögtön sokat(mert tudom h ez képtelenség műtét vagy bogyók nélkül) de vmi esztétikai titok v vmi maszír v trükk vmi érdekelne mert nehéz barátot is találnom mert a pasik a mellre mennek és így is alacsony vagyok kicsivel az áltlagnál..azt mondják szép az arcom és a mosolyom..de mégis zavar h nagyon kicsik a melleim...a hasam szép lapos nincs felesleg rajta és a fenekem is formázom eddig kisebb nagyobb eredménnyel..

Mit tehetnék?

15 éves kétségbe esett lány..:s

2009. szept. 3. 20:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
21:04 Ez tényleg segít? Mármint ez a kakós meg a tejfölös dolog?
2009. szept. 3. 21:39
 12/22 A kérdező kommentje:
én kipróbálom rem bejön:D
2009. szept. 3. 22:01
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

Jééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!

Már ne haragudjatok, de a ti fejetekben valami nagyon nincs rendben!!!!15 évesen még bőven fejlődsz, a melleid még lehetnek nagyok!

A mésik , ha mégsem... nekem is amúgy a legkissebb melltartó kell... 70A. És itt azt olvasom, mert valakinek emiatt nincs pasija. Nézd... nem ezen múlik hidd el, ha van megfelelő kisugárzásod, és ne siránkozol itt a melled miatt, akkor pasi is van. A pasik a magabiztos nőket szeretik!

Nekem nagyon kiicsi a mellem, de van kisugárzásom többek szerint, és mindig nagyon vidám vagyok és képzeld, pasim is van mindig!!! Eddig senki nem panaszkodott azért, mert pici a mellem.

2009. szept. 4. 00:28
 14/22 anonim ***** válasza:
Figyelj nem kell kétségbe esni, próbálj meg hízni attól nőhet a melled, habár nem biztos, van aki képtelen mellre hízni, van aki meg mindent mellre szed fel. Amúgy meg bízd a természet anyánkra. :) Nem baj, hogy kicsi a melled, meg hogy alacsony vagy. Egy évvel idősebb lennél elfogadnálak. :) Én imádom az alacsony lányokat, meg minden férfi általában nála alacsonyabb lányokat keres. Amúgy meg normális esetben ha kicsi a melled egy férfinél nem szakítási indok. Találsz te ennél rendesebbet is.
2009. szept. 4. 00:29
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik pasi azt nézi, mekkora melled van, az csak szexet akar és nem Téged, úgy, ahogy vagy! Az ilyen meg sem érdemel!!! Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy!!! Minden jót kívánok! Egy olyan pasi vagyok, aki tiszteli, a Hölgyeket kortól függetlenül.
2009. szept. 4. 07:13
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Hülyeség, hogy nem számít a mell nagysága. Lehet, hogy némelyik férfi nem vallja be, esetleg nem is tudatosul benne, de a természet jól kitalálta ezt. Ugyanis a mell tudat alatt a termékenységet szimbolizálja. Ha van melle a nőnek, akkor az valószínűleg termékeny is, tehát vele fog a férfi kapcsolatra lépni. Az hogy nem érdekli őket, az egyszerű közhely, és a kismellű nők magyarázata saját maguknak. És ezzel nem bántani akartam senkit.
2009. szept. 4. 08:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Először is a hízás lenne fontos. Ehehz lelki nyugalom is kell,és hajszátlan életmód. Persze nem mindegy, hogy mitől hízol. Szállj rá az egészséges kajákra. A kölesgolyó, és általában a köles nagyon jól hízlal, és amúgy is jó. Főzelékbe, levesbe, kefírbe stb. A málnalevél erősíti a női ügyeket, vegyél a herbáriában, bethted levesbe, vagy teának, de KEVESET, mert nagyon beszorít esetleg, erre figyelj oda. A kisvirágú fűzike tea az alhasi szerveket erősíti (férfiaknál és nőknél is) lehet, hogy így beleszól a hormon ügyekbe is. Lelkileg is fogadd el magad mint nőt, mert ha esetleg gátlásaid, vagy egyéb komplexusaid vanna e-téren, az is lehet az oka. (pl: a testvérem már most...stb) Nem vagyunk a testvérünk! Keresd Danielle Steal Kalandvágy c. könyvét. Ott szó van egy ilyesmi testvérpárról. Hátha meríytesz belőle valami szimpátiát magad iránt.
2009. szept. 4. 08:25
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönööm..^^

Mindenesetre megpróbálok hízni tényleg rámfér..xD

2009. szept. 4. 16:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélkül nehéz válaszolni
2009. szept. 4. 20:42
 20/22 anonim ***** válasza:

"Hülyeség, hogy nem számít a mell nagysága."

Bizony hülyeség, ezt én mint férfi mondom, mert tény, hogy a nagy mell vonzó, meg személy szerint szeretem, ha egy nőnek nagy melle van. De nem egy nő volt már aki tetszett, és alig volt melle(örülhetett, ha az A méretű melltartót kitöltötte). Az igaz, hogy hamarabb észreveszük a nagy mellet, de a kis mell is lehet vonzó ettől függetlenül.

2009. szept. 4. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!