Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség.! Mivel tudnám...

Segítség.! Mivel tudnám növelni? (15/L)

Figyelt kérdés

Az van h 15 vagyok lány és nagyon kicsik a melleim de tényleg..és már a 13 éves hugomnak is nagyobb lassan mint nekem...158 cm vagyok és 41 kiló...úgyhogy nem az átlag hugom olyan 2 cm-vel kisebb és 2 kilóval nehezebb mint én...:s

Mit tudnák csinálni h nőljön?

ha nem is rögtön sokat(mert tudom h ez képtelenség műtét vagy bogyók nélkül) de vmi esztétikai titok v vmi maszír v trükk vmi érdekelne mert nehéz barátot is találnom mert a pasik a mellre mennek és így is alacsony vagyok kicsivel az áltlagnál..azt mondják szép az arcom és a mosolyom..de mégis zavar h nagyon kicsik a melleim...a hasam szép lapos nincs felesleg rajta és a fenekem is formázom eddig kisebb nagyobb eredménnyel..

Mit tehetnék?

15 éves kétségbe esett lány..:s

2009. szept. 3. 20:31
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
100%
Az egyik barátnőm a sörélesztőre esküszik,szerinte ez a legjobb mellnövelő.
2009. szept. 3. 20:35
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg szedj fel 4-5 kilót,már nagyobb lesz..
2009. szept. 3. 20:38
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik pasi a mellre megy (ahogy te fogalmaztál), az szerinted milyen pasi? Vagy te olyat akarsz, aki csak azért szeret, mert nagyok a melleid? Nem hiszem. Egyébként volt egy osztálytársam, neki is kicsik voltak anno akkor amikor 15 éves volt, és látnád most. oO Nem értek hozzá, de szerintem még elkezdhet nőni :)

22/F

2009. szept. 3. 20:39
 4/22 anonim ***** válasza:
55%
Ha ennyire vékony (már-már betegesen vékony) vagy, akkor ne csodálkozz, hogy nincs melled. Így nem is lesz. Hízni kellene vagy 10 kilót.
2009. szept. 3. 20:45
 5/22 anonim ***** válasza:
51%
ne növeszd. majd megnől, ha akar. fogamzásgátlótól van akinek nől, akinek egyébként kissebb. de ha amúgy jó csaj vagy, akkor ne foglalkozz ezzel, nem mindenkinek a nagy mellek jönnek be. többek között nekem sem.
2009. szept. 3. 20:54
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Detto ugyan olyan vagyok mint te kérdező:D Csak én 17 éves vagyok 165 cm és 42 kg. És nem tudok hízni, s a melleim kicsit és én sem találok pasit, mert egyszerűen annyi jó csak van, akik kicsit formásabbak mint én, és persze a pasiknak az olyan kell.
2009. szept. 3. 20:55
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

"persze a pasiknak az olyan kell."

Hát nem tudom, hogy őszinte legyek, én például nem a mellét nézem meg először egy nőnek :) És nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel :)

22/F

2009. szept. 3. 20:58
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért nincsenek melleid, mert a magasságodhoz képest nagyon sovány vagy!

Tudnod kell, hogy női mell zsírszövetből és tejcsatornákból áll... A szervezet okosan úgy "gazdálkodik", hogy elsősorban a létfontosságú életfunkciókat táplálja a bevitt élelmiszerekből, és csak akkor kezdi el a (számára felesleges) melleidet kifejleszteni, ha tartalék zsír kerül a szervezetedbe...

Kicsit több zsírt kellene fogyasztanod, mint amennyit naponta eléget a szervezeted! Nem kell ehhez kövérségig híznod, csak legalább +10 kg-t kellene felszedned.

Én is nagyon sovány kislány voltam 14-15 éves koromban, én magamat fogtam hízókúrára :

- forró kakaóba dupla adag nesquik-port tettem, és 1 evőkanál vajat, ami gyorsan elolvadt a kakaóban... Ittam már jobbat is, de ez hizlal! :D

- naponta 1-2 pohár tejfölt ettem... Ebben a zsír nagyon egészséges, szép lesz tőle a bőröd és klassz nőies vonalakat "csinál"... :D

Nyugodj meg, nem késtél le semmiről, 20 éves korodig még nősz és fejlődsz.

2009. szept. 3. 21:04
 9/22 A kérdező kommentje:

Nem olyan pasi kel akinek ez a fontos de a mostani barátom kb ezért hagyott el mert talált jobb alakú csajt...:s

Köszönöm a válaszokat nem vagyok anorexiás tipus tudom h híznom kellne de nem megy..:s

de ezt az utolsót kipróbálom..:D

2009. szept. 3. 21:11
 10/22 anonim ***** válasza:
20:58 De te 22 éves vagy:D és azért már egy kicsit komolyatt, mint mondjuk a 17-18-19 évesek. Mert hogy akkor úgymondom,a többségének egy csinos bnő kell aki formás.
2009. szept. 3. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!