Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, asszonyok! Ha nem...

Lányok, asszonyok! Ha nem használtok tisztasági betétet, milyen lesz a bugyitok/tangátok a nap végére? Meg szoktátok nézni a nap végén? Van olyan nő, aki nem használ ilyen betétet?

Figyelt kérdés

2013. febr. 3. 00:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%

utolsó: miért ne lenne normális?! Szerinted mi tartja nedveseb a hüvely,védi a baciktól,segít a spermáknak az előrehaladásban,jelezve a menstruációs ciklus menetét (peteéréskor tojásfehérjés,1 héttel a vérzés előtt krémes).

Minden nőnek van,valakinek szinte semmi,másnak nagyon sok. Hormonoktól függ.

Mi az hogy nem normális??

2013. jún. 6. 15:12
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

segít a spermáknak az előrehaladásban - neked 24/7 keszenletben van a puncid a spermkra? Nekem nem, csak akkor, amikor a parom megkornyekez, olyankor beindul a valadekozas, de egy unalmas hetfoi napon a cegben uldogelve nem leszek csak ugy nedves, (kiveve ha vmi erotikusra gondolok;)

A punci "taknyolasa" egy kicsit olyan mint az orr valadekozasa. Amikor nathas vagy, kicsit bedugul, amikor csunyan beteg vagy, akkor levegot se kapsz rajta, aztan van az idoszak mikor a "nyaladdal egybefolyik" es sosincs eleg papirzsepi. Amikor egeszseges vagy, akkor a levego ki be aramlik es nem kell 5percenket fujkalni.

Amikor beteges voltam, nekem is kellett t.betet. Amiota kicsattano egeszsegem van, azota gyonyoru tiszta marad a tanga. Csak akkor lesz csigas, amikor felizgulok. Szamomra ez a termeszetes, es nem az, hogy erzem, hogy folyik valami es hideg lesz es fozocskezni kell a fehernemut, vagy betetet kell raknom, mert olyan sok a juice, es ciki egy uj pasi elott levetkozni, mert nehogy meglassa, hogy van bent betet...

Elhittem en is, hogy a folyas termeszetes, normalis. Aztan szemleletet valtottam, eletmodot, es mostmar szamomra az a termeszetes hogy nincs folyas, es amikor pedig van, akkor tudom, hogy az valaminek a jele; pl. meg fog jonni, vagy uszoda utan...

2013. jún. 6. 18:36
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

te most tenyleg azert irtal ide, hogy lehulyez mindenkit, akinek van folyasa?:)

1. rak es rak kozott is van kulonbseg, persze ertem a peldat, de ha igy adod elo, csak a sotetsegedet legyezgeted meg elottunk.

2. nem az orvosnak hiszek, amikor tudom, hogy egy kis folyas normalis. a huvely kenyes ureg, fura ph ertekkel (ami fiziologiailag egyebkent pont karos a himivarsejteknek, mert a himivarsejtek lugosak, mi meg savasak vagyunk)

3. de vegkepp rossz pelda az orr taknyolasa, nagymertekben (ugy ertem betegseg eseten) van parhuzam, de amire a nok a tisztasagi betetet szoktak hasznalni, arra nagyon rossz pelda az orr valadekozasa. beszeljunk inkabb a szemunkrol, az is konnyes allandoan, es reggelente van kis csipad a szemed sarkaban, mert vegzi a dolgat, tisztul. A vaginaban is hasonlo mirigyek vannak mint a szemen, azoknak kismertekben valladekozniuk kell, hiszen ettol lesz egeszseges a nyalkahartya.

4. menstruacio kozbeni folyast kerlek allapitsd mar meg! megis, hogy kezdenel neki a feladathoz? nyilvan sehogy, de okoskodni azt nagyon kell.

5. nem feltetlenul jelent jot ha nincs egyaltalan folyasod, de ebbe mar nem merek belefolyni, mert latszolag magadnak irtad a hozzaszolasod. persze arulkodo az is, hogy szerinted mi amitjuk magunkat dolgokkal (hello Mr. Freud!) kapasbol tudok 3 olyan betegseget, aminek tunete a mirigyek alulmukodese, a nyalkahartya kiszaradasa, pedig nem vagyok nogyogyasz - bar egeszsegugyben dolgozom.

6. "Nem kell valaszolni, csak mindenki gondolkozzon el magaban." - aham. jolvan, ezt te irtad, vedd is magadra!

-nem hasznalok betetet. normalis, kis mennyisegu, szintelen, szagtalan valadekozasom van, a ciklusomtol, aktivitasomtol fugg az allaga es picit a mennyisege is. neha van olyan nap, hogy egyaltalan nem kell semmi, neha meg meglepetes szeruen kapok egy kis csikot a bugyimra, de ez nem olyan merteku, hogy a pasim elol dugdosni kellene, vagy ataztatna a bugyim, meg csorogna lefele - a tobbi hulyesegre, amit irtal, nem emlekszem mar sajnos.

2013. jún. 7. 03:40
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

En nem neveztem senkit h.lyenek, olvass vissza.

Regen volt csipam, erdekes az is elmult. Bar ha nem mosom le jol a sminket, akkor van.

Elofordul, hogy legyengul a szervezetem, foleg, ha beteg ismerosokkel idozok, ilyenkor eszreveszem a testem valtozasait, tusszoges, csipas szem, lepedekes nyelv, kis takony stb. Az nem jelenti azt, hogy ez normalis, hogy ez jo, es hogy ennek igy kell lennie.

Abban hiszek, hogy a test egy tokeletes szerkezet. Ha megadjuk neki mindazt, ami kell (etel/ital/mozgas/rendszeres urites) akkor a legoptimalisabb mukodesre torekszik, es a termeszetesnek velt tunetek (valadek, csipa, reggeli slejm felkohoges, lepedekes nyelv, szekrekedes stb) megszunnek. Csak amikor ezek a tunetek megszunnek, vesszuk eszre, hogy milyen is tud lenni a test, amikor 100%-on uzemel.

Nem akartam bantani senki, es nem utaltam arra, hogy barki ostoba, csak szerettem volna ravilagitani egy masfajta felfogasra. Arra, hogy azert mert valamirol azt allitja a tobbseg, hogy normalis, attol az meg nekem nem lesz az. Mert ha en megelem a dolog ellentetjet es en ugy erzem jol magam, akkor szamomra az a normalis.

Visszaolvastam, tenyleg rosszul fogalmaztam; amikor mestruacio kozbeni folyasrol irtam, akkor a ket menstruacio kozotti idoszakrol beszeltem. Menstruacio elott nekem is van nemi folyas, elmulasa utan is 1-2 napig, de a kovetkezo menziig nincs semmi.

Es kronikus szarazsagom sincs, amire pelda az, hogy ha nemieletre kerul sor, akkor azonnal megfelelo nedvessegu leszek.

Tartsd tiszteletben masok a tieddel eltero velemenyet. En is erre torekedtem. Lehet hogy kicsit nyersen fogalmaztam, csak szerettem volna a lehetoseget megadni masoknak, hogy elgondolkozzanak azon, hogy mi van akkor, ha amit ugy gondolnak, hogy normalis nem az. Mi van, ha lehet csipa, szekrekedes, huvelyfolyas nelkul elni, csak eddig mindig/mindehol azt hallottak,hogy nem lehet?

2013. jún. 7. 05:31
 15/23 anonim ***** válasza:
89%

Az utolsó válaszoló aki már írt egyszer.

Elég egy primitív, tudatlan, szűk látókörű, ostoba nő. Nem érdemes vele vitatkozni olyan gyenge felfogású.

2013. júl. 8. 11:23
 16/23 Gift ***** válasza:
79%
Szerinem is a hormonoktól függ. De a hormonális változások is összefüggésben vannak sok mindennel, az életmóddal, lelki okokkal, vagy egy fennálló más kiegyensúlyozatlan testi tünettel. Én is hordok naponta tisztaságit. nekem is változó mikor milyen. nekem pl a testmozgásra kéne ráállnom. Lusta vagyok mint egy lajhár. :P
2013. júl. 18. 16:57
 17/23 anonim ***** válasza:
58%
Akinek âllandó folyása van és azt hiszi normális, hát az nem normális, és tudatlan. A tangáról az a véleményem, hogy aki hétköznap is hordja, az sem százas. Egy kis textilcsík választja el a hüvelyt és a végbelet, így könnyen fertözés lehet a vége. A tangamániások arra még nrm gondoltak hogy ettöl van állandó folyásuk???? Meg 13 éves is írta hogy tangát hord. A tanga az nem hétköznapra valò, hanem max bizonyos intim pillanatokra alkalmanként, de nem a mindennapos hordásra lett kitalálva.
2013. okt. 2. 07:54
 18/23 anonim ***** válasza:
57%
Az orvosok is meg vannak osztva ebben, egy részük azt mondja, hogy a folyás normális, a másik fele azt, hogy semmilyen folyás nem normális. Én nem hiszem, hogy normális lenne, de én nem vagyok orvos. Nekem azóta van folyamatos folyásom, mióta enyhe folyamatos hüvelygyulladásom van, előtte semmi nem volt... Szerintem csomó nő nem is tud arról, hogy valami baja van, csak elfogadja, hogy á, az a normál folyás.
2013. okt. 2. 10:43
 19/23 anonim ***** válasza:
28%

a tanga amugy tenyleg gaz,én is tangat hordok vagy 10 éve és mindig van vmi bajom,most veszek rendes bugyikat:/

az igaz h a végbélböl átjönnek a bacik.

az orvosok sem tanácsoljak sem a tangat sem a tampont.

2013. okt. 2. 11:40
 20/23 anonim ***** válasza:
77%
Lassan 10 éve hordom a tangát, semmi bajom nem volt soha. Akkor mi van?
2013. okt. 2. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!