Lányok, asszonyok! Ha nem használtok tisztasági betétet, milyen lesz a bugyitok/tangátok a nap végére? Meg szoktátok nézni a nap végén? Van olyan nő, aki nem használ ilyen betétet?
utolsó: miért ne lenne normális?! Szerinted mi tartja nedveseb a hüvely,védi a baciktól,segít a spermáknak az előrehaladásban,jelezve a menstruációs ciklus menetét (peteéréskor tojásfehérjés,1 héttel a vérzés előtt krémes).
Minden nőnek van,valakinek szinte semmi,másnak nagyon sok. Hormonoktól függ.
Mi az hogy nem normális??
segít a spermáknak az előrehaladásban - neked 24/7 keszenletben van a puncid a spermkra? Nekem nem, csak akkor, amikor a parom megkornyekez, olyankor beindul a valadekozas, de egy unalmas hetfoi napon a cegben uldogelve nem leszek csak ugy nedves, (kiveve ha vmi erotikusra gondolok;)
A punci "taknyolasa" egy kicsit olyan mint az orr valadekozasa. Amikor nathas vagy, kicsit bedugul, amikor csunyan beteg vagy, akkor levegot se kapsz rajta, aztan van az idoszak mikor a "nyaladdal egybefolyik" es sosincs eleg papirzsepi. Amikor egeszseges vagy, akkor a levego ki be aramlik es nem kell 5percenket fujkalni.
Amikor beteges voltam, nekem is kellett t.betet. Amiota kicsattano egeszsegem van, azota gyonyoru tiszta marad a tanga. Csak akkor lesz csigas, amikor felizgulok. Szamomra ez a termeszetes, es nem az, hogy erzem, hogy folyik valami es hideg lesz es fozocskezni kell a fehernemut, vagy betetet kell raknom, mert olyan sok a juice, es ciki egy uj pasi elott levetkozni, mert nehogy meglassa, hogy van bent betet...
Elhittem en is, hogy a folyas termeszetes, normalis. Aztan szemleletet valtottam, eletmodot, es mostmar szamomra az a termeszetes hogy nincs folyas, es amikor pedig van, akkor tudom, hogy az valaminek a jele; pl. meg fog jonni, vagy uszoda utan...
te most tenyleg azert irtal ide, hogy lehulyez mindenkit, akinek van folyasa?:)
1. rak es rak kozott is van kulonbseg, persze ertem a peldat, de ha igy adod elo, csak a sotetsegedet legyezgeted meg elottunk.
2. nem az orvosnak hiszek, amikor tudom, hogy egy kis folyas normalis. a huvely kenyes ureg, fura ph ertekkel (ami fiziologiailag egyebkent pont karos a himivarsejteknek, mert a himivarsejtek lugosak, mi meg savasak vagyunk)
3. de vegkepp rossz pelda az orr taknyolasa, nagymertekben (ugy ertem betegseg eseten) van parhuzam, de amire a nok a tisztasagi betetet szoktak hasznalni, arra nagyon rossz pelda az orr valadekozasa. beszeljunk inkabb a szemunkrol, az is konnyes allandoan, es reggelente van kis csipad a szemed sarkaban, mert vegzi a dolgat, tisztul. A vaginaban is hasonlo mirigyek vannak mint a szemen, azoknak kismertekben valladekozniuk kell, hiszen ettol lesz egeszseges a nyalkahartya.
4. menstruacio kozbeni folyast kerlek allapitsd mar meg! megis, hogy kezdenel neki a feladathoz? nyilvan sehogy, de okoskodni azt nagyon kell.
5. nem feltetlenul jelent jot ha nincs egyaltalan folyasod, de ebbe mar nem merek belefolyni, mert latszolag magadnak irtad a hozzaszolasod. persze arulkodo az is, hogy szerinted mi amitjuk magunkat dolgokkal (hello Mr. Freud!) kapasbol tudok 3 olyan betegseget, aminek tunete a mirigyek alulmukodese, a nyalkahartya kiszaradasa, pedig nem vagyok nogyogyasz - bar egeszsegugyben dolgozom.
6. "Nem kell valaszolni, csak mindenki gondolkozzon el magaban." - aham. jolvan, ezt te irtad, vedd is magadra!
-nem hasznalok betetet. normalis, kis mennyisegu, szintelen, szagtalan valadekozasom van, a ciklusomtol, aktivitasomtol fugg az allaga es picit a mennyisege is. neha van olyan nap, hogy egyaltalan nem kell semmi, neha meg meglepetes szeruen kapok egy kis csikot a bugyimra, de ez nem olyan merteku, hogy a pasim elol dugdosni kellene, vagy ataztatna a bugyim, meg csorogna lefele - a tobbi hulyesegre, amit irtal, nem emlekszem mar sajnos.
En nem neveztem senkit h.lyenek, olvass vissza.
Regen volt csipam, erdekes az is elmult. Bar ha nem mosom le jol a sminket, akkor van.
Elofordul, hogy legyengul a szervezetem, foleg, ha beteg ismerosokkel idozok, ilyenkor eszreveszem a testem valtozasait, tusszoges, csipas szem, lepedekes nyelv, kis takony stb. Az nem jelenti azt, hogy ez normalis, hogy ez jo, es hogy ennek igy kell lennie.
Abban hiszek, hogy a test egy tokeletes szerkezet. Ha megadjuk neki mindazt, ami kell (etel/ital/mozgas/rendszeres urites) akkor a legoptimalisabb mukodesre torekszik, es a termeszetesnek velt tunetek (valadek, csipa, reggeli slejm felkohoges, lepedekes nyelv, szekrekedes stb) megszunnek. Csak amikor ezek a tunetek megszunnek, vesszuk eszre, hogy milyen is tud lenni a test, amikor 100%-on uzemel.
Nem akartam bantani senki, es nem utaltam arra, hogy barki ostoba, csak szerettem volna ravilagitani egy masfajta felfogasra. Arra, hogy azert mert valamirol azt allitja a tobbseg, hogy normalis, attol az meg nekem nem lesz az. Mert ha en megelem a dolog ellentetjet es en ugy erzem jol magam, akkor szamomra az a normalis.
Visszaolvastam, tenyleg rosszul fogalmaztam; amikor mestruacio kozbeni folyasrol irtam, akkor a ket menstruacio kozotti idoszakrol beszeltem. Menstruacio elott nekem is van nemi folyas, elmulasa utan is 1-2 napig, de a kovetkezo menziig nincs semmi.
Es kronikus szarazsagom sincs, amire pelda az, hogy ha nemieletre kerul sor, akkor azonnal megfelelo nedvessegu leszek.
Tartsd tiszteletben masok a tieddel eltero velemenyet. En is erre torekedtem. Lehet hogy kicsit nyersen fogalmaztam, csak szerettem volna a lehetoseget megadni masoknak, hogy elgondolkozzanak azon, hogy mi van akkor, ha amit ugy gondolnak, hogy normalis nem az. Mi van, ha lehet csipa, szekrekedes, huvelyfolyas nelkul elni, csak eddig mindig/mindehol azt hallottak,hogy nem lehet?
Az utolsó válaszoló aki már írt egyszer.
Elég egy primitív, tudatlan, szűk látókörű, ostoba nő. Nem érdemes vele vitatkozni olyan gyenge felfogású.
a tanga amugy tenyleg gaz,én is tangat hordok vagy 10 éve és mindig van vmi bajom,most veszek rendes bugyikat:/
az igaz h a végbélböl átjönnek a bacik.
az orvosok sem tanácsoljak sem a tangat sem a tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!