Mi lehet ez? Nagyon félek, ugye normális? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Szóval este észrevettem,hogy a puncim mellett,konkrétan az ajkak mellett piros a bőr.Volt egy pici pukli,ez most már még kisebb.Viszont mellette piros és olyan mint ha kirepedt volna a szárazságtól,ha víz ér hozzá csíp.Szóval tényleg olyan mint amikor kireped a bőr.Ez normális?Orvoshoz nem merek elmenni,de oda meg kenni se tudok mit.Mit csináljak?Ez normális?
Előre is köszi a válaszokat!
14/L
2009. szept. 1. 14:26
1/4 anonim válasza:
Ne légy buta, menj bőrgyógyászhoz vele. Valószínűleg gombás fertőzés, kapsz rá szépen kenőcsöt és elmúlik. Ez nem szégyen!
2/4 A kérdező kommentje:
de anyukámmal beszéltem és azt mondta h a gombás fertőzés nem ilyen.De az érdekelne h az lehet h megrepedt a bőröm?Mert amúgy az egész testem nagyon száraz(és hát ott is száraz szokott lenni),de hiába a krém...
2009. szept. 1. 14:35
3/4 anonim válasza:
Anyukáddal beszéld meg, hogy mit tapasztaltál és ha parázol orvoshoz menni, akkor el is tud kísérni. Egyébként nem értem, nem merik a tizenévesek megbeszélni otthon a problémákat, hogy inkább vadidegenektől kérdezik? Nekem fiaim vannak, de bármit elmondhatnak, megkérdezhetnek és teljesen természetes, hiszen kinek segítsenek a szülők, ha nem a gyerekeiknek..
4/4 anonim válasza:
Közben jött a kommented, hogy beszéltél anyuddal.... amit tehetsz, ha száraznak, hámsérülésnek látszik, hogy vesztek neogranormon kenőcsöt, amit a babáknak is szoktak popsira és bekened vele. Ha nem látsz javulást, akkor tényleg menjetek el bőrgyógyászhoz. Nem csinálnak semmi fájdalmas dolgot, megnézi az orvos és ír rá megfelelő kenőcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!