Ez normális? Szex után elég nagy mennyiségű fehér krémszerű valamit tapasztalok. (részletek lent)
Figyelt kérdés
Nem viszket semmi, nem fáj semmi és rossz szaga sincs pusztán zavar h minden olyan lesz...De nem rossz a szex tőle , sőt..pont akkor következik be mikor nagyon jó. Ez ezzel jár vagy valami bajom van ??2009. jún. 17. 14:26
2/10 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és régebben ilyet nem tapasztaltam ,igaz régen a szex sem volt jó:D
2009. jún. 17. 14:33
3/10 A kérdező kommentje:
de ez már egy hónapja (vagy több) így van..menzeszem szinte napra pontos tehát ilyen gondom nincs
2009. jún. 17. 14:34
4/10 anonim válasza:
Véletlenül nem lehet,hogy sperma?
5/10 A kérdező kommentje:
nem mert nem olyan az állaga.
sűrűbb
2009. jún. 17. 14:36
6/10 A kérdező kommentje:
ráadásul megfelelően védekezünk, és mindig leellenőrizzük
2009. jún. 17. 14:37
8/10 anonim válasza:
Sztem is az előváladék. Nőknél is van ilyen, megkönnyíti a behatolást. Tehát ha igazán felizgulsz, eztermelődik,nem leszel száraz. Ezért is érzed, hogy mostanában jobb.
Talán utána kellene kicsit nézni, hogyan is működik a tested. Sok felesdleges aggódástól és párkapcsolati problémától kímélhetnéd meg magad.
9/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy termelődik :) csak furcsa volt mert máskor is élveztem a szexet (ugyan nem így..) meg felizgultam és akkor nem volt ennyi..
2009. jún. 17. 14:48
10/10 anonim válasza:
Na hát nekem más tippem van:"Bár megoszlanak róla a vélemények, mi váltja ki, de létezik női ejakuláció is, és az azt kísérő folyadék összetétele is ismert, a mirigyek valószínűleg a férfiak prosztata-szövetéhez hasonlóan a húgyvezeték körül helyezkednek el."
szóval keress rá: női ejakuláció.
22l :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!