Lányok/nők, Ti tapasztalatok már ilyet? Szerintetek normális jelenség? (részletek lent)
Többször is észrevettem már,hogy hosszabb biciklizés után (kb. 10-20km),amikor érezhetően "feltörte"(nagyon elnyomta) az ülő- és szeméremcsont tájékomat a kerékpár nyerge, utána napokig rózsaszínes,illetve enyhén véres folyásom volt (nem olyan mint a menstruáció kezdetét jelző véres folyás, inkább csak rózsaszínes,illetve picit mindig vércsíkos lett a WC-papír 1-3 napon keresztül).Valakivel tapasztalt már hasonlót? Szerintetek ez normális jelenség?Előre is köszönöm!
25/L
velem is elő szokott fordulni, főleg ha nagyon ugrálos tornát csinálok, és nagyon kifáradok vagy megerőltetem magam. de nekem csak utána van, vagyis akkor látom, amikor wc-re megyek, de szerencsére nem tart napokig.
úgyhogy lehet neked is attól van, hogy túlerőltetted magad. de ha sokszor előfordul, akkor is, amikor nem volt olyan megerőltető a biciklizés, vagy kisebb távot tettél meg, akkor tényleg menj vele orvoshoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!