Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfáztam? Mit csináljak?

Hercegnöcske1993 kérdése:

Felfáztam? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
1-2 napja fáj amikor pisilek és eddig nem kellett az iskolába vagy ha igen akkor ki bírtam most meg egyszer el kell mennem ott is wc-re.Van esetleg erre vény nélküli gyógyszer?vagy mit tehetek? 19/L
2013. jan. 22. 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem tudom vén nélküli van e, de menj el a háziorvoshoz,van ilyen egy tasakos fertötlenitö ami kipucol.de házilag csinálhatsz ülöfürdöt valamelyik gyogynövényböl már meg nem mondom,talán zsálya. meg lehet azzal melegiteni alul a hasadat. nézz utána ha inkább házi cucc érdekel.
2013. jan. 22. 14:48
 2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. jan. 22. 14:52
 3/13 anonim válasza:
100%
Leggyakoribb tünetek: Csípő vizelet.Alhasi fájdalom.Gyakori vizelési inger. Zavaros, véres vizelet?? Akkor: Tőzegáfonya-kapszula, Zöld tea, Csalántea, Kamilla tea.( meginni) vagy kamillából, zöld teából meleg fürdőt. Vagy Urogin tinktúra vagy Walurinal(ezek ilyen kis kapszulák). Melegen felöltözni gondolok itt arra hogy, tél van és ne legyen kint a derekad!
2013. jan. 22. 14:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Kamillás melegfürdő,naponta többször.
2013. jan. 22. 14:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem, amíg még nem csíp nagyon, elég a frezyderm intim segítség. De ha rosszabb, akkor inkább menj orvoshoz.
2013. jan. 22. 14:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok olyan akinek kint van a dereka ilyenkor.Leülni van hogy leülök az iskolába és ott hideg a szék de padlóra nem szoktam.Nincsen véres vizeletem.Szúró érzésem néha van és talán viszkető is
2013. jan. 22. 15:08
 7/13 A kérdező kommentje:
*szúró helyett azt akartam hogy csip :D bocsi
2013. jan. 22. 15:09
 8/13 A kérdező kommentje:
És a kamillás fürdőhöz csak a gyógyszertári kamilla füvet belerakom a vízbe?
2013. jan. 22. 15:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Filterből is csinálhatsz sűrű teát, amit a fürdővízbe öntesz!
2013. jan. 22. 15:35
 10/13 anonim válasza:
igen, lehetőleg virágzatot
2013. jan. 22. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!