Felfáztam, de jelenleg külföldön tartózkodom, milyen praktikákat javasoltok, vagy inkább repüljek haza kivizsgálásra?
Fájdalomcsillapítót vehetsz be ha nagyon fáj amikor pisilsz. Az vörösáfonya nagyon jó rá (cranberry), de lehetőleg cukormentes. Igyál sok gyógyteát, öltözz fel rétegesen.
Haza nem érdemes repülni, nem lesz olcsobb, mint ha kint elmennél orvoshoz. Én pl. Finnországban élek, felfázásra nem is kap az ember orvosi időpontot, csak beutalot vízeletvizsgálatra illetve felírnak gyógyszert. Szerintem ha külföldön elmész magánhoz az sem drágább, mint a jegy haza. Arról nem is beszélve, hogy felfázással utazni, amikor 5 percenként pisilni kell nem túl kellemes.
Egyébként gyógyszertárban is rengeteget tudnak segíteni, menj be és kérdezd meg mit ajánlanak.
Szia!
Tőzegáfonya, fokhagyma, grépfruit. Végül is ezek vannak a kapszulákban is plusz probiotikum. Ha gombásodás is van, akkor anionos csík és gynophilus hüvelykapszula. Hazajönni nem érdemes emiatt. Pihenj, tengervizes kádvíz vagy cickafarkfű, de ha nem bírod a vízet akkor ne erőltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!