Lányok, nők, mentetek már haza munkából menstruációs görcsök miatt?
Nem, szerencsére nem. De volt suliban, hogy olyan erős görcseim voltak, hogy kikéredzkedtem a mosdóba, de azon nyomban vissza is ültem, mert nem bírtam felállni. Az óra szünetelt, lefektettek, engem pátyolgattak, én még nem tudtam, hogy mit csináljak. Ájuljak el, hányjak, sírjak a fájdalomtól ? Mondták, hogy egésznap falfehér voltam, de nem tudták, hogy ennyire rosszul voltam.
Orvosnál voltál az erős görcsk miatt ?
Nem, még sosem.
Szabadságod gondolom van, amit kivehetsz,legfeljebb nem mondod meg miért.
Én suliból annak idején, kb 2szer. Borzasztó rosszul voltam és van olyan időszakom mikor olyan erősek a görcseim hogy hihetetlen. Ez vagy az első napon van, vagy az utolsón (5.en). De mindkétszer olyan szintre jutottam h majdne mentőt hívtak, hánytam, és elájultam, meleg vízben ültem 3 órán át összekuporodva (tudom h nem egészséges, de csak így múlik), és úgy enyhültek a görcsök.
Szerintem szabit emiatt ne vegyél ki, ha rosszul leszel majd, és érzed h vmi nem jó, akkor hazakérezkedsz.
Én 17 éves vagyok, többször mentem már haza emiatt régebben. Mostanában szerencsére már nem fáj annyira soha. Persze nekem is vannak rosszabb napok, de egy gyógyszer olyankor is segít.
Volt, amikor annyira fájt, hogy hánytam miatta, többször is. És olyan is volt, hogy a tanár mondta, hogy menjek ki, annyira sápadt voltam (pedig a leghátsó sorban ülök, nem is a szeme előtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!