Mi lehet ez? Help pls
Figyelt kérdés
17/L vagyok. Úgy egy hónapja azt hiszem, felfázhattam, gyakran kellett pisilni mennem, és fájt az alhasam. De egy hét vagy másfél után elmúlt, (vettem meleg fürdőket és sok teát ittam) viszont a mensim egy héttel később jött meg. A következő mensim, ami nemrég volt meg egy héttel korábban. :/ Már az is elmúlt, de ma reggel ilyen barnás (mintha vöröses lenne egy picit) 'pecsét' volt a bugyimon. :/
A mensim nem szokott ennyit késni vagy sietni, bár igaz, hogy mostanában sokat stresszelek. :/
Ez mi lehet? Volt már valakinek ilyen? (Szex nem volt)
2012. dec. 8. 10:03
1/4 Mara Acoma válasza:
Kicsit lehet, hogy bekavart a felfázás. Nem árt ha elmész dokihoz, mert az sem kizárt, hogy valami hormonbibi.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem voltam orvosnál, hülyeség volt, de annyi minden történt azon a héten meg minden, hogy nem mentem el :(
2012. dec. 8. 11:23
4/4 anonim válasza:
én folyamatosan küszködöm ezekkel a dolgokkal,voltam már vele dokinál is azt mondták nem tudnak vele mit csinálni ilyen érzékeny a szervezetem.amikor ilyen van felírnak egy erős bogyót és kész egy hét alatt el múlik,de nálam is van hogy be kavar a mensinél van hogy 3-heteket késik pedig én szexelek is!26-éves lány!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!