Felfáztam sajnos ma kezdődött olyan 5 fele. Csip, meg pisilhetnék érzésem van folyton:S Ha szedem rá az Apranaxot az 550 mg-os sötétkék fajtáját akkor az jó lehet rá?
igyál nagyon sok folyadékot, napi akár 6L-t is, az kitisztít, fehigítja a vizeletet és nem is fáj annyira, vedelni! vedelni! vedelni!
ha elmúltál 18 akkor néhány sört is megihatsz, az nagyon jó vese tisztító
én a helyedben most bevennék egy apranaxot, meginnék egy csomó vizet és forró vizzel egy hosszút zuhanyoznék, reggel pedig elmennél rögtön az orvoshoz és iratnék fel valami gyógyszert. tudom, hogy nagyon rossz, nekem is többször volt már ilyen, mondjuk én ezüst kolloidot szoktam rá inni, de gondolom, az nincs otthon :)
esetleg kamillával is gőzölheted magad ott lent, azt én még nem próbáltam. Jobbulást
Van gyulladáscsökkentő hatása, de nem biztos hogy elég lesz.
Biztosabb lenne háziorvosoddal feliratni gyógyszert, hogy ne csak el legyenek egy kicsit nyomva a tünetek, mert kiújulásra hajlamos. Addig is C-vitamin nagy adagban vagy tőzegáfonya kapszula a sok folyadék mellett.
A meleg az jó, B6: azt mire? vetted be, hányingered van?
B vitaminok nem az igaziak ilyenkor, mert a húgyhólyag nyálkahártyáját irritálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!