Tegnap hólapátolás közben kint volt a derekam. Ettől csökkenthet a teherbeesésem lehetősége? 16/L
Volt rajtam kabát, sapka, kesztyű, sál, csizma, farmer, vastag pulcsi, alatta hosszúujjú felső. De folyton kint volt a derekam hajolgatás közben, ettőlblehet valami bajom? Folyton hallom, hogy a mai tiniknek mindig kint van a dereka, és emiatt később nem lehet gyerekük. Ez tényleg igaz?
16/L
Én mostanában kantáros nadrágot hordok (alsó rétegként, azon van még egy másik), szerintem szuper, azóta sosincs kinn a derekam. Ajánlom mindenkinek.
Egyébként egy alkalomtól nem lesz semmi bajod. Arról van csak szó, hogy így könnyebben megfáznak a szerveid, és a hasi szervek gyulladása, felfázás rontja a teherbeesés lehetőségét. Ha nem lettél beteg, akkor ezt most megúsztad, de inkább ne kísérletezz.
Az persze dicséretes, hogy havat lapátolsz, de legközelebb célszerűbben öltözz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!