Baranka kérdése:
El kell takarítanom itt a havat?
Figyelt kérdés
Családi házban élünk. Van egy pici rész ami utca frontra néz. A járdát tudom, hogy nekem kell takarítani, de a kapubejárónkról is kötelességem eltakarítani a havat?! Ha nem akkor azért megbüntethetnek?2012. dec. 9. 07:39
2/7 anonim válasza:
Csak a járdát vagy köteles letakarítani.
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves első! A házunk előtt csak a járdát és/vagy a kapubejáróról is el kell takarítanom a havat?
2012. dec. 9. 09:23
4/7 Vajda Blandina válasza:
Az ingatlan előtt levő, gyalogos közlekedésre kijelölt területet kell takarítani - ha valakit ott ér baleset, az ingatlan tulajdonosa a felelős.
5/7 anonim válasza:
Az ilyen kérdésekre szoktam ehhez hasonló válaszokat adni. :Amíg a kérdést magadban megfogalmaztad és leírtad annyi idő alatt a havat is eldobálhattad volna .
7/7 anonim válasza:
Lehet igazad van , meg különben is miért ellapátolni ha úgy is újra esni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!