Ma takarítanom/lomtalanítom kell (ene). Hogyan hangolódjak rá?
igen, zene az mindig szól nálam :)
meg az is nehezíti a dolgomat, hogy nincs szívem kidobálni a régi cuccokat (játékok meg ilyesmik...)
az első vok! akár hiszed akár nem pont 2 napja csináltam nagytakarítást, de még nem fejeztem be... na nem ez a lényeg. Én is eljutottam a régi játékokig. nagyon nehéz volt dönteni hogy mit tartok meg ezért megcsináltam azt a módszert amit az átalakító show-ban látni. 3 kupacot csináltam. (plüssálatokról volt szó)
az egyikbe a szépeket amihez szép emlékek fűzznek, a másikba az ijesztőeket, a 3-ba meg amit biztos nem akarok megtartani..
az elsőt megtartottam, a 2-at levittem anyuhoz hogy válogassa ki melyiktől nem tud megválni (mert közte voltak az ő cuccai is) és azokat visszavittem de mondtam hogy csak fél zsáknyit viszek vissza. Sajnos ő is olyan hogy nem tud elszakadni a régi dolgoktól. Mi úgy gondolkodtunk hogy a gyerekeinknek eltesszük ami még jó, mert végül is elfér.
Már csak a ruhás szekrényem van. -,-" ahhoz egyáltalán nincs türelmem. Ezt is ugy fogom megcsinálni mint az előző módszerben
1. Amit hordok (egyértelműen megtartom)
2. nem jó rám (kidobni vagy állatosnak)
3. Amit sose hordok (KIDOBNI, vagy szintén odaadni egy állatosnak)
rem tudtam segiteni
hú, ez a kupacokba rendezés ez tetszik :) köszi a tippet :)
a bortól meg a felestől viszont még soha nem jött meg a takarítási kedvem :D (mondjuk mástól sem...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!