Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gázkonvektor szivárgás jelei?

Gázkonvektor szivárgás jelei?

Figyelt kérdés
Amikor hazamegyek a munkából mintha gáz szag lenne a szobában ahol a kérdéses konvektor található. Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez annak a szaga mert ha kinyitom az ablakot egyből távozik és utána nem érzem a nap folyamán sem reggel amikor felkelek. Ha a konvektor fele hajolok semmi szaga nincs csak a meleget nyomja. Sziszegest nem hallok csak az alap sistergő hangot. Az ablak alatt van a kivezetése Nemtudom hogy az áramlik e vissza, vagy egyáltalán ez a szag az-e. Sokszor ulok mellette és nem szedulok, nem faj a fejem, nem érzem budosnek és reggelre sem érzem úgy hogy vissza jött volna a szag, vagy csak megszokta az orrom? Mi lehet ez?
tegnap 21:33
 1/4 anonim válasza:
Nézesd meg szakemberrel a konvektort, az a biztos.
tegnap 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Mikor lett utoljára kitakaritva?

Ha nincs kitakaritva is lehet "gazszag"

tegnap 22:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez egy albérlet, 2 éve fixen csak én takaritom ahol érem de belül sosem mertem. Ettől lehet gáz szag?
tegnap 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Gázszivárgás a csatlakozásoknál, kötéseknél szokott lenni, öregszenek a tömítések. Szappan-víz keverékével vizsgálják. De hívj gázszerelőt az a biztos, van már nekik mindenféle gázszivárgásjelző meg szénmonoxid érzékelő készülékük, aminek a "feje" befér a legszűkebb helyekre is. Addig is szellőztess gyakran.
ma 00:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!