A Mens Mentisnél mennyiben kerül a teljes vizsgálat?
itt az árlista, az első konzultció 12e, ezt követően nehéz megmondani, hogy mennyit fogsz még fizetni, hiszen a rendelt vizsgálatoktól függ
egyébként elfogadják a máshol végzett vizsgálati eredményeket is, én már úgy mentem hozzájuk, hogy kezemben volt egy friss vérkép, uh és egyéb szakorvosi leletek, ezekből dogozott a doki, nem is kért más vizsgálatot. Elmondta, hogy időről-időre szüksége lesz laborértékekre, de bárhol megcsiáltathatom. Tehát én csak egy konzultációs díjat fizettem, azóta a távkonzultációval elvagyok, az alkalmanként 3 e Ft.
azt a doki dönti el a tüneteid, a manuális vizsgálat alapján
pl, kérhet pajzsmirigy hormonokat, de én így a gépem előtt ülve nem tudom megmondani, hogy fog-e kérni, hiszen nem látom a nyakad, nem tudhatom, hogy van-e strúmád pl. A doki megvizsgál, kikérdez alaposan, megnyomogatja a nyakad, az alapján dönt a vizsgálatokról. Többet ne mfog kérni, mint amire szükség van a megfelelő diagnózis felállításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!