Suliorvosnál még mindig "divat" a csoportos vizsgálat és a bugyira vetkőztetés? és milyen bugyiban célszerű menni? Megszólják a tangát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 12:51
1/7 anonim válasza:
Nálunk egyenként kell bemenni vizsgálatra. Felülről derékig kell levetkőzni, a melltartó maradhat, cipőt le kell venni. A nadrág szárát kell térdig felhajtani. / középiskola/
2/7 tinialfa válasza:
Meg, nekem pl a fejembe húzták :(
3/7 anonim válasza:
gimiben már nekünk se kellett levenni a nadrágot. Csak általánosban, és kettesével mentünk be
4/7 anonim válasza:
12.-es vagyok nekünk bugyi melltartóra kellett levetkőzni és 5-en mentünk be egyszerre. Én tangába voltam. Nem zavartattam magam :DD Más is volt aki abban volt de volt aki francia bugyiban.
5/7 anonim válasza:
Ne menj tangéba, mert szólni fognak.
Nem alkalmas a tanga mindennapos viseletre, mert komoly fertőzéseket szedhetsz össze. A popsidból a vékony pánton "átmegy" a kóli a hüvelybe...
6/7 anonim válasza:
semmiképpen sem kötelező levenned a bugyit, sőt a melltartót sem, ha nem akarod!
7/7 anonim válasza:
Hát mikor én középsuliba mentem vagyis 3 éve akkor 5 en mentünk be egyszerre és bizony vetkőzni kellet:/ volt függöny ugyan de az semmit nem takart. bugyi, melltartó maradt. én fehér franciába mentem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!