Tangás fiúk! Bevállaljátok a tangát idegenek előtt is?
Látott már téged a kedveseden kívül más is tangában? Ha igen mi volt a reakciója?
Gondolok itt:
- orvosi vizsgálatra,
- kozmetikusra (pl. szőrtelenítéskor, intim gyantázáskor),
- átöltözésre (kollégák, sporttársak, haverok előtt)
- stb. Bárkire aki nem a kedvesed.
Nem is utcai magamutogatásra gondoltam én, azért is írtam le részletesen. :)
Milyen alkalmak voltak még uszodán kívül? Hány éves vagy?
Tanga? Kozmetikus? Jézusom, hol élek én???
20/L
Változó. Ha lehet, olyankor ölltözök át, amikor nem sokan vannak, de ha úgy hozza a sors, meglátnak. Na és ...?
Kozmetikus?? Miért menjen oda egy pasi?
5.-nek
Amiért gyűrűt nyakláncot fülbevalót pirszinget stb. és amiért a nők nadrágot fehérneműt (kezdetben csak a táncosnők és örömlányok hordtak).
Hogy miért megy kozmetikushoz egy pasi?
Sok mindenért járhat, ugyanúgy ahogy a csajok is, szerintem nincs ezzel gond. Persze nyilván egy arckezelés alkalmával nem derül ki hogy tanga van rajtam. De én itt konkrétan intim és popsi gyantáztatásra gondoltam. Tanga mellett alap dolog a szőrtelenítés is, nem esztétikus látvány egy szőrös fenék tangában. Meg ettől függetlenül is jobban érzem magam szőrtelenül.
Hogy miért hord tangát egy pasi?
Több okból is. Kényelmes, szellős, szexi és fiatalos. Barátnőm imádja, a kedvence.
Évek óta csak tangát hordok. Nyáron főleg megváltás, mert nem izzadok bele, nincs még egy plusz anyag ami melegít. Gyakorlatilag a legszellősebb fehérnemű.
Nagyon kényelmes is, nem csúszkál, nem kell igazgatni sem. Persze normális méretű, anyagú, és férfiaknak készült tangát kell venni, és akkor kényelmes. Olyannyira, hogy észre sem veszem, nem is érzem hogy rajtam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!