Tangás fiúk! Bevállaljátok a tangát idegenek előtt is?
Látott már téged a kedveseden kívül más is tangában? Ha igen mi volt a reakciója?
Gondolok itt:
- orvosi vizsgálatra,
- kozmetikusra (pl. szőrtelenítéskor, intim gyantázáskor),
- átöltözésre (kollégák, sporttársak, haverok előtt)
- stb. Bárkire aki nem a kedvesed.
Én csak azt értem, hogy 30 évvel ezelőtt saját magunk által beszűkített csőnadrágot hordtunk, a másik tábor trapéz gatyát vagy pantallót. 60 éve virágmintás hippik mászkáltak az utcákon. sokkal régebben harisnyát, szoknyát és ki tudja még milyen különleges ruhadarabokat. Természetesen ezt mind a két nemre értem hiszen akkoriban még csak 2 volt.Manapság viszont divat mindenkit mindenért b*zizni kritizálni. Ezek a válaszadók a saját szüleiket is ilyen kritikával illethetnék.
Miért a külsőség alapján ítél valaki? Miközben Ő a homár.
És még annyit, hogy én is strech csöves farmert, tangát és hidegben harisnyát hordok. 50/F
Nyáron szivesen hordok tangát. Vadidegenek elött nem érdekel, pl uszodai öltöző, stb, munkahelyen ritkán van rajtam, átöltözéskor nem akarom hogy lássák, mert van egy-két idióta, pedig tudják hogy hét éve együtt élek a barátnőmmel.
Legjobb barátaim elött sem titkolom, néhányan hordanak, és heterok.
Nem is értem miért vonnak párhuzamot, miért kéne melegnek lenni, hogy valaki mondjuk nem boxert vesz fel?
Tehát a melegek meg nem hordhatnak fecskét?!
Kedves utolsó!
Nagyon egyetértek veled! :)
Te hol szoktál tangát venni? Sajnos kevés helyen lehet kapni.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!