Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tangás fiúk! Bevállaljátok a...

Tangás fiúk! Bevállaljátok a tangát idegenek előtt is?

Figyelt kérdés

Látott már téged a kedveseden kívül más is tangában? Ha igen mi volt a reakciója?

Gondolok itt:

- orvosi vizsgálatra,

- kozmetikusra (pl. szőrtelenítéskor, intim gyantázáskor),

- átöltözésre (kollégák, sporttársak, haverok előtt)

- stb. Bárkire aki nem a kedvesed.

2012. júl. 23. 20:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt értem, hogy 30 évvel ezelőtt saját magunk által beszűkített csőnadrágot hordtunk, a másik tábor trapéz gatyát vagy pantallót. 60 éve virágmintás hippik mászkáltak az utcákon. sokkal régebben harisnyát, szoknyát és ki tudja még milyen különleges ruhadarabokat. Természetesen ezt mind a két nemre értem hiszen akkoriban még csak 2 volt.Manapság viszont divat mindenkit mindenért b*zizni kritizálni. Ezek a válaszadók a saját szüleiket is ilyen kritikával illethetnék.

Miért a külsőség alapján ítél valaki? Miközben Ő a homár.

És még annyit, hogy én is strech csöves farmert, tangát és hidegben harisnyát hordok. 50/F

2012. aug. 4. 06:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, és te bevállalod a tangát idegenek előtt? Látott már tangában más is a kedveseden kívül? Ha igen mi volt a reakciója?
2012. aug. 4. 09:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen látott orvos,kozmetikus,masszőr,munkatárs. Miért érdekelte volna őket,hogy én mit hordok, ahogy engem sem az,hogy ő meztelenül én meg pizsamában aludtam. Ugyanakkor az sem érdekel amikor szivecskés vagy malackás boxerben jár valaki. Egyébként meg szeretem a kivillanó tangákat nézni, szerintem nem olyan undorító mint a szőrössegg és a hónaljban szorító boxer meg a nagymama bugyi ülepközépig letolt gatyával..
2012. aug. 4. 16:07
 14/18 anonim válasza:
100%
Teljesen egyet értek azokkal akik kényelmesnek tartják. Én is tangás fiú vagyok már évek óta, de nyáron el sem tudnám képzelni, hogy boxerba melengessem a golyókat.
2013. márc. 27. 15:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én bevállalom,bár nem mindig hordok tangát,de amikor az van rajtam ugyanúgy átöltözök az uszodában,vagy a munkahelyi öltözőben mintha másban lennék.
2013. márc. 27. 15:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Milyen korúak vagytok utolsó három válaszolók?
2013. ápr. 13. 01:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron szivesen hordok tangát. Vadidegenek elött nem érdekel, pl uszodai öltöző, stb, munkahelyen ritkán van rajtam, átöltözéskor nem akarom hogy lássák, mert van egy-két idióta, pedig tudják hogy hét éve együtt élek a barátnőmmel.

Legjobb barátaim elött sem titkolom, néhányan hordanak, és heterok.

Nem is értem miért vonnak párhuzamot, miért kéne melegnek lenni, hogy valaki mondjuk nem boxert vesz fel?

Tehát a melegek meg nem hordhatnak fecskét?!

2013. máj. 4. 09:41
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nagyon egyetértek veled! :)

Te hol szoktál tangát venni? Sajnos kevés helyen lehet kapni.

Köszi!

2013. máj. 4. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!