Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Második rákszűrésemnél fájt a...

Második rákszűrésemnél fájt a vizsgálat! Miért?

Figyelt kérdés
Az elsőt szinte meg sem éreztem, de most a napokban megint elmentem éves rákszűrésre és fájdalmas volt. Nem mondom, hogy kellemes emlékekkel ültem a székbe, de azt sem, hogy nagyon paráztam volna, vagy görcsöltem volna rajta. Mégis amikor kenetet vett, meg megpiszkálta a méhszájamat, majdnem kicsordult a könnyem. Túl durva lett volna? Amikor tapogatott az nem fájt, csak amikor a méhszájamat baszkurászta. Nagyon felhúzott a dolog, nem mertem neki szólni. Egyébként minden rendben, egészséges vagyok mint a makk! Ez egy picit megrendítette a bizalmamat ebben az orvosban(magán). Más is járt már így? Köszönöm!
2013. jan. 12. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert bunkó volt a nőgyógyász! Inkább lett volna belőle hentes!
2013. jan. 12. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Durva (esetleg) ügyetlen az orvos.
2013. jan. 12. 15:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha fáj, hogy jelezzem neki? Meg lehet majd nyávogásnak veszi , és annyira sem figyel, mint addig. Eléggé kínos szituáció, mert egyébként nagyon rendes, aranyos orvos, de ez most nagyon meglepett. Te hogy jeleznéd neki?
2013. jan. 12. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Én biztosan szólnék, hogy jajj ezt most nagyon fáj!

Általában a figyelmes orvos mindig szól a vizsgálat elött, hogy amint valami fájdalmat érzek, azonnal jelezzem.

Nekem női dokim van, de ez nem hiszem, hogy attól függne.

2013. jan. 12. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy tényleg durva,én is voltam már így,de én szóltam is neki,hogy: "-aú,ez fáj!" Magándokitól pláne elvárható,hogy ne legyen durva!

Szerintem keress másik dokit! Én 3 dokit jártam végig,mire a 4.-et megtaláltam,aki tökéletes. Jófej,nevetgélős-viccelődős, gyengéd és alapos is. /Dr Vereckei Gábor Pécs/

2013. jan. 12. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is a második rákszűréssel jártam meg. Nekem már akkor fájt mikor kezdte betolni a kacsát. Abban a hónapban nem is jött meg az aktuális menzeszem csak a következőben, de akkor meg nem múlt el. Úgyhogy egészségügyi kaparás lett a vége. Szeptemberben volt a vizsgálat és azóta is gondok vannak a hormonokkal.(doktornő volt)
2013. jan. 12. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a doki volt a ludas. Évek óta járok ugyanahhoz az orvoshoz, kétszer szültem is nála, teljes a bizalmam. Tudom, hogy óvatos, és nem okoz szükségtelen fájdalmat, kellemetlenséget. sosem fájt a rákszűrés, kivéve az utolsó alkalmat... Meg is kérdeztem vizsgálat után, hogy miért lehetett most ez, és annyit mondott, hogy lehet, hogy valamitől érzékenyebb volt most a méhszáj. Ez a ciklus során is változik, illetve ha kisebb, észrevétlen gyulladás van, attól is lehet pl. Egyébként ő mindig szokott figyelmeztetni rákszűrés közben mielőtt a kenetet veszi, hogy érezhetem kellemetlennek, vagy kissé fájdalmasnak. Szóval a helyedben, ha amúgy bevált a doki, emiatt nem váltanék.
2013. jan. 12. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!