Mi lehet az oka? lécci help!
Figyelt kérdés
májusba jött meg az első menstruációm és azóta decemberig mindig megjött a 28. napra de az útóbbi 2 honapban mindig egy hétel előbb jött meg mint vártam.2013. jan. 10. 18:26
11/17 anonim válasza:
Kedves előző Válaszoló! Te azt honnan tudod ilyen biztosan, hogy csak az az oka a Kérdező menstruációs problémájának, hogy fiatal? Miért akarod annyira lebeszélni az orvosról? Ő is megnyugodna ha orvos mondaná, hogy nincs semmi baj, és az legalább biztos lenne!!!
12/17 anonim válasza:
Ès ha több, mint fèl èvig 28 naponta jött meg, az szerinted nem rendszeres??? Van akinek nem kell èvekig vàrni, hogy beàlljon. Nekem is szinte beàllt azonnal.
Megint első voltam.
13/17 anonim válasza:
Lehet hogy valóban semmi baja,de ha ezt orvos is megerősiti az a biztos.Ha bármi probléma van jobb időben észrevenni.Egy picike hormonzavar is képes később hatalmas gondokat okozni.Inkább menjen orvoshoz és ne legyen semmi baja,mint nem megy el és beteg.Egyébként ez nem ijesztgetés.Én tudom ,hogy senki nem szeret nőgyógyászhoz járni,főleg első alkalommal ijesztőnek tűnik,de nem olyan szörnyű mint azt sokan gondolják.
14/17 anonim válasza:
Ennyi sok szerencsétlent aki itt ijesztget és rémisztget téged...
totál rendben van ez, majd ha 17 éves korodra nem lenne rendszeres, akkor menj el orvoshoz.
15/17 anonim válasza:
előzőnek: true!
többinek:lehet hogy eddig rendszeres volt neki,de attól még párszor lehetnek ingások,nem robotok vagyunk hogy atomóra pontossággal jöjjön meg. múltkor nekem is előbb jött meg 2 nappal,na és? semmi bajom nem volt,hova siessek,nem ráér beállni? majd ha eltelik 2 év és akkor sem lesz pontos neki,akkor azt mondom hogy orvos.de így..
16/17 anonim válasza:
Szerintem is teljesen normális ez és valóban majd 16 éves korodra lesz rendszeres, addig minden előfordulhat.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszoktak :) már tudom hogy még nem is lehetne rendszers majd beáll köszi :)
2013. jan. 12. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!