Mi lehet az oka? lécci help!
Ennek az okàt egy nőgyògyàsz biztosan jobban tudja , mint mi itt.
Lehet az oka gyulladàst, hormonzavar ès mèg sok egyèbb.
most mit ijesztgetitek? nem menstruál még egy éve sem,akkor miért lenne baj ha előbb jön? majd beáll még pontosabbra,fölösleges orvos.
örülj neki kérdező,hogy már ilyen pontos,eddig nekem is az volt :)
Ne halgass ezekre az ijesztgetőkre!
Teljesen normális ez még neked, majd 2 év alatt, de legkésőbb 16-17 éves korodra be fog állni állandóra.
Nekem is így volt, barátnőimnek is, szóval ha nincs semmi más tüneted, akkor nyugi.
Kedves utolsó!
Akkor ne adj tanácsot!
Első vagyok!
Én sem ijesztgetni akarom, de orvosi diagnózis nélkül elég nehéz következtetni, hogy mi baja lehet. Igen, lehet, hogy semmi. Nekem pl hormonzavar okozott hasonló problémát és semmi egyéb más tünetem nem volt, csak hogy előbb jött meg a menzeszem, mint kellett volna. Elmentem dokihoz egy vizsgálatba és egy vérvételbe senki nem fog belehalni, és max megnyugszik, hogy az ég világon semmi baja. Ha meg mégis van, akkor örülhet, hogy időben elkapta és nem huszonévesen vakarja majd ott is ahol nem viszket, hogy babát akar, de nem jön össze! Ennyi
Tizenévesen nem kéne tudatlanul az észt osztani!!! Gratulálok a szüleiteknek. Ahhoz meg pláne, hogy abból, hogy a barátnőknek meg xy-nak is így volt, akkor a kérdezőnek is pontosan ez a problémája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!