Lányok ti mikor/hány évesen kezdtetek tampont használni? És könnyen felment? Tapasztalatokat lécci.
Szia! Én általános iskolás 8-os voltam, amikor megjött. Akkor megvettem az első doboz tamponomat, anyukám elől sokáig titkoltam, mert ő a betétekben bízik. Sokáig csak olvasgattam, tanulmányoztam, mit lehet elrontani :)
Aztán pár hónapig betétet használtam csak. Tangát hordtam akkor már, és egy nagy betétet betettem, ha nagyon megvolt, és ahol vékonyodik popsi környékén a tanga, úgy lehajtottam a betétet, össze a tanga körül..hogy ne látszódjon a nadrágban :) Remélem érted. Aztán egyszer rávettem magam, hogy kipróbálom a tampont, 14 lehettem. Azt a nagyon pici mini tampont, leggugoltam és felhelyeztem. Akkor még szűz voltam. Rájöttem, hogy nem tudom elrontani, mert csak egyenesen mehet :) Te mennyi idős vagy most? Most szeretnéd először kipróbálni?
Én most vagyok 21, arra már nem emlékszem, hogy könnyen felment e, vagy fájt e.
szia! én most tizenöt vagyok :) és tizenhárom évesen használtam először (tengerparton voltunk nyaralni és inkább a tampont választottam minthogy a szállodában unatkozzak)
elsőre nem ment. de harmadik próbálkozásra sikerült. fura volt és percenként jártam mosdóba hogy bennem van e még :D harmadik alkalommal már észre sem vettem hogy 'bennem van' ha még érzed hogy ott van told feljebb, nyugi, nem lehet baj ha előtte meghúzod a madzagját és úgy csinálod ahogy le van írva :) én mindig is o.b. minit használtam/használok. kérdésed másik felére a válasz: lazíts, állj terpeszbe, ne feszísd meg semmidet és meg sem érzed mikor berakod
remélem segítettem valamit :)
20. sz. nagy intimtalálmánya, de én soha nem pártoltam, mert a tampontól van a sok méhszájseb. Ahogy frissen felteszed és hosszú órákon át izegsz-mozogsz, a gyenge, érzéketlen méhszáj nyálkahártyáját kikezdi és a fáradt vértől még előfordul nagyobb baj is.
Betétet ajánlok mindenkinek, különösen a tiniknek.
Valakinek már rá kellene jönni erre tudományosan is Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!