Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött meg a havim. Lesz...

Ma jött meg a havim. Lesz valami bajom ha holnap fürdők a Balatonba, igy hogy meg van a havim? Adjatok tanácsokat lécci! Normális válaszokat írjatok.

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 10:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha betartod a szabályokat, akkor semmi bajod nem lesz.

Max 1 óra vízben, viszel intim törlőkendőt, kimész a vízből, cseréled a tampont.

2012. aug. 17. 10:24
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
tampon be, gondtalan fürdőzés, aztán ki, csere, és így tovább! ezt betartva semmi bajod nem lesz.
2012. aug. 17. 10:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Tampont még nem használtam.:/
2012. aug. 17. 10:38
 4/11 anonim ***** válasza:
27%

nyitvavan a méhszájad...bármi bajod lehet...a tampon mindkét oldalról szívja a dolgokat és ha alulról feljut valami,akkor lehet bajod...

én nem tenném semmilyen körülmények között,de a döntés rajtad áll,hogy megkockáztatod-e...

2012. aug. 17. 10:38
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

én rengetegszer fürödtem úgy a Kis-Dunában, bár az nagyon tiszta :D semmi bajom nem lett

Ha nem akarsz tampont használni, akkor sehogy.

2012. aug. 17. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

ha nem használtál, akkor kezd el használni nyugodtan, a legkisebbet.

az utolsóra meg ne hallgass, 15 éve tampont használok, soha nem volt még bajom, rendszeresen járok szűrővizsgálatokra, kontrollra, és minden rendben!

tampon nélkül is bejuthat "oda" bármi, én meg nem mondanék le semmiért a fürdésről

2012. aug. 17. 10:40
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Tampon nélkül tilos fürdeni menstruáció alatt a Balatonban!
2012. aug. 17. 10:56
 8/11 anonim ***** válasza:
tampon nélkül nem csak a Balatonban tilos:)
2012. aug. 17. 11:01
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
A 10:56-os vagyok. Köszönöm a kiigazítást, Kedves 11:01-es Válaszoló, teljes mértékben igazad van! :)
2012. aug. 17. 11:06
 10/11 anonim ***** válasza:
46%

"15 éve tampont használok, soha nem volt még bajom,"

Na ezektől kap az orvosom gutaütést...! Igen, LEHET még bajod tőle! Másnak is LEHET baja tőle! Van, aki fogékonyabb a fertőzésekre, van, aki nem. Emellett nem egyforma a baktériumflóránk sem a hüvelyben.

Annak örülni kell, ha valakinek mázlija van és nem lesz gondja a tamponnal, de azon a tényen ez még nem változtat, hogy a madzagon keresztül igenis felmehetnek kórokozók a vízből, amik el tudnak szaporodni.

Van, akinek ezt kivédi az immunrendszere, míg másnak nem.

Én is használok tampont, de azzal tisztában vagyok, hogy lehetnek következményei.

Tampon nélkül egyébként tilos fürdeni, a méhszáj nyitva, í méhen belül pedig egyfajta "seb" van. (nyálkahártya leszakadásának helyén)

Tamponnal, pedig max 1 órát, utána azonnal csere.

Személy szerint én ebbe az idei büdös, elapadt Balatonba biztosan nem mennék fürödni menstruálva.

2012. aug. 17. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!