Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Könnyű szülése volt valakinek?

Könnyű szülése volt valakinek?

Figyelt kérdés

34. hétben járok, első gyermek, biztos vannak jó tapasztalatok is...

Biztasson akinek viszonylag könnyű szülése volt, köszi :-)

2013. jan. 6. 19:02
 1/7 anonim válasza:
79%
Két gyerekem van. Az első négy óra alatt lett meg, abból fél óra volt kemény. Előtte még nevetgéltem, beszélgettem a fájások között. Oxytocint is kaptam pedig. A második másfél óra volt. Volt egypár háromperces fájásom, aztán meg kétpercesek. Ha lesz harmadik, remélem ő is ilyen könnyen meglesz.
2013. jan. 6. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Remélem egészséges lesz a babaa. c: cukii babaa c:
2013. jan. 6. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

édesanyám azt mondta, mindhárman viszonylag könnyen megvoltunk, legalábbis nem ezt emelné ki élete legrosszabb élményeként :D

azt tudom, hogy az öcsém három óra alatt megvolt, a fájások kezdetétől számítva :)

2013. jan. 6. 21:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Első, ez nagyon jól hangzik! :-) Köszi
2013. jan. 6. 22:23
 5/7 anonim válasza:
100%
Fájások kezdetétől 4 és fél óra alatt szültem meg a kislányomat, aki ma 17 napos :)-friss az élmény! Könnyű szülést! A kitolás kb. 15 perc volt, négy vagy öt nyomásból-putty:) Nem gondoltam volna...
2013. jan. 7. 14:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Mostmár én is írhatok tapasztalatot, 2 hetes a kislányom :-)

Végülis nem hittem volna de szuper szülésem volt :-)

3 perces fájásokkal kezdődött a vajúdás, innentől kezdve 6 óra alatt lett baba. Olyannyira természetesen, hogy még oxitocin sem kellett, 5 óra alatt eltűnt a méhszáj, kitolás 1 óra, sajnos csúnya nagy gátseb , de amikor varrtak elérzéstelenítették úgyhogy nem volt vészes. Még azt sem mondhatom, hogy pokolian fájt volna bármelyik pillanatban, vagy hogy azt mondtam volna, hogy nem bírom tovább. Nem volt ilyen! A sok rémtörténet mellett szolgáljon ez pozitív példaként!

2013. márc. 15. 12:05
 7/7 anonim válasza:
Gratulálok! Jó egészséget nektek! Az utolsó válaszoló, akinek immár lassan 3 hós a kislánya :)
2013. márc. 19. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!