Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor kell betétet cserélni?

Mikor kell betétet cserélni?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran kell betétet cserélni? Én azt hallottam 1-2 naponta, de én nem bírom addig, és egy nap után mindig kicserélem!

2008. máj. 30. 23:46
 1/7 tade ***** válasza:
SZia! Betetet akkor kell cserelned, amikor tele van, vagyis akar 3-4 orankent, ugy mint egy tampont. Most gondolj bele, ha csak 1-2 nap utan cserelnel betetet,....mennyire nem lenne higienikus, egesz nap ugyanazzal a betettel lenni...Szerintem aki 1-2 naponta cserel betetet, az vagy nem tisztalkodik rendesen, vagy totalisan elhanyagolja magat....
2008. máj. 30. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Jézusom.. a menszesz alatti betétre gondolsz? Mert akkor azt , természetesen akkor, mikor már tele van.. remélem azt nincs gusztusod sokáig bennhagyni :S

Ha tisztasági betét, azt is akkor, ha már .. érted :) mikor zavar, annyi jött ki belőled.. bármi is..

2008. máj. 30. 23:52
 3/7 A kérdező kommentje:
menstruációs betétre gondoltam igen
2008. máj. 31. 00:12
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2008. máj. 31. 00:14
 5/7 anonim ***** válasza:
14%

Hát elég buta lehetsz ha még ezt se tudod.

Ne is haragudj de ha te csak naponta cseréld marha guszta lehetsz.

2008. máj. 31. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

miért kell leszólni a kérdezőt????????

valószínűleg fiatal és nem igazán tudja kezelni a helyzetet....szerintem senkinek nem ment könnyedén minden az elején...

attl függ milyen erős vérzésed van,de 4-5 óránként mindenképpen cseréld ki a vérzés ideje alatt,a legjobb ha cserekor használsz intim törlőkendőt is....

2008. máj. 31. 20:26
 7/7 anonim válasza:
És az baj egyébként ha én kevesebb mint 3-4 óránként szoktam cserélni az 1-3. napokban?
febr. 17. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!