Az attól függ. Ha beteg vagy (felfáztál), nyilván többször. Ha nem, akkor én 4-6 óránként szoktam.
2011. jan. 21. 20:10
2/13 anonim válasza:
Már eleve berakni sem ajánlott (kivéve menzesz utolsó napján, ha szükséges), főleg ha illatos. Fertőzések melegágya. Ha meg nem cserélik, pláne.
Ja, és "felfázás" nem okoz folyást. Folyást bakteriális vagy gombás fertőzés okoz, és orvost igényel.
2011. jan. 21. 20:48
3/13 anonim válasza:
Tudom, hogy felfázás nem létezik, de a köznyelv így használja. Amúgy is írtam, ha "beteg" vagy. Első.
2011. jan. 21. 20:57
4/13 tilka válasza:
végül is olyan mint a bugyi, azt is lehet hordani egész nap csere nélkül :)
Egyébként azt olvastam, hogy nem túl egészséges, a legjobb a jól szellőző pamut bugyi.
2011. jan. 21. 21:57
5/13 anonim válasza:
Vannak már szellőző anyagból készült, pamut felületű, nem illatosított tisztasági betétek!!!
Az illatosított betét illat anyaga irritáló lehet és attól sokaknak folyásuk lett.
A DM-drogériákban kapható JESSA-tisztasági betétek ilyenek! (Ráadásul még olcsó is.)
Ezt 12 órán át nem kell cserélni.
2011. jan. 22. 04:03
6/13 anonim válasza:
szerintem ezeket anyukáddal kellene megbeszélni.
2011. jan. 22. 08:29
7/13 anonim válasza:
4-6 óránként,ahogy érzed,
2011. jan. 24. 19:18
8/13 anonim válasza:
Szerintem is anyukáddal. Persze ha valami családi oknál fogva nem tudsz akkor okés. Egyébként természetes hogy cserélni kell. Milyen kérdés. És egyébként azt te látod, mikor kell.
2011. jan. 25. 19:33
9/13 vaszily katalin válasza:
HA NEM VAGYOK MEGFÁZVA EGYÁLTALÁN NEM KEL.DE VOLT HOGY EGY HÉTIG HASZNÁLTAM.DE NEM EGYET, HANEM FOJAMATOSAN ILATOSAB LETEM MINT AZELÖT.AZAZ SZAGOS.NE SZOKJ HOZÁ CSAK RITKÁN KEL HASZNÁLNI.ja sigyál napi 1.5 l fojadékot.ja s laktacid.az alegjobb ph.azota nem kel a tisztasági.csak menszesz elöt s utána.1-2 napig.nekem nics fojásom igy elég napi 1.
2011. jan. 26. 17:43
10/13 anonim válasza:
Teliholdanként kell! :D
Nem értem mi olyan bonyolult. Úgy cseréled mint a pólódat. Koszos-csere, nem koszosz-nincs csere!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!