Naponta hányszor kell tisztasági betétet cserélni?
Az már elég nagy gond,ha naponta kell használnod.Egészséges nőnek nem kell naponta tisztasági betét.
Vérzés előtt,vagy után,vagy folyás esetén,meg látod,érzed,hogy mikor kell cserélni,erre nincs szabály.
Tisztaságit nem kell cserélni. Reggel beteszed, este kidobod. Ennyi.
Bugyit se cserélsz napközben többször.
Én sem használok minden nap, nem is egészséges, hiszen, hiába mondják, hogy légáteresztő, nem az. Nap, mint nap tisztasági betétet használni nem egészséges, mert bepálik a punci.
Menstruáció előtti, utáni napokon illetve amikor több a folyás érdemes használni. Én havonta 7-8 napon használok tisztasági betétet, ilyenkor is kicserélem napközben minimum egyszer. Mivel vagy menstruáció után használom, amikor van még egy kis barnázás minimum egyszer kicserélem, mert nem egészséges, ha alattam van a betét, a bacik melegágya, ahogyan amikor folyás miatt használom is ki szoktam cserni, amikor hazaérek a suliból.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!