Mit csináljak, ha a nem szeretnék naponta tisztasági betétet használni?
Milyet használsz???
elviselhető ám, atól si függ melyik márka, van amelyik márka nekem sem jött be, mert éreztem
Én arra jöttem rá, hogy az illatosított tisztasági betétektől mindenféle folyásom lett, pedig amúgy nem vagyok ilyenre hajlamos.
Ha olyan betétet használok, ami nem illatosított, akkor semmi bajom!
Nekem a DM-ben kapható JESSA-betét jött be legjobban : ez pamut felületű, klassz vékony, jól tapad, nem illatosított és szerintem a legolcsóbb! :D
Próbáltam más márkákat is, de vagy nem ragadt megfelelően, vagy műanyag a felülete, vagy nagyon drága (pl. Carfree)...
Én reggel szoktam zuhanyozni. Ilyenkor Lactacid intim mosakodót használok. Este meg lefekvés előtt nedves törlőkendőt. Nekem is sok volt a folyásom, de amióta ezt használom, azóta csak néha-néha kell a tisztasági betét pl. mensi előtt vagy pé-kor.
Egyébként nekem a Carefree vált be és abból is a légáteresztő.
nekemis van folyásom, a fehérneműn kb 1-2 vékony csíkot hagy. de inkább ez, mint a betét...
amúgy ha kádban fürdesz, és fekve nyomsz 1-2t a hüvelyedre, akkor kinyomsz egykis folyást, és jobbesetbe ki is nyomod az egész napi adagodat:D
de télleg, kipróbáltam már.
Első vagyok, nem is gondoltam volna, hogy lesznek ilyen kimosós ötletek, én is kipróbálom.
Nekem azonban a lehekketvékony discreet betét jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!