Betétet minden WC-zés után kell cserélni?
Most jött meg életemben először, és ezt nem tudom.
13/L
Köszi a gyors választ.
Hát igazából kevés van. Ez a 4. nap és eddig végig kevés volt. Szerencsére:)
Nem, alap esetben akkor ha már elég sok "cucc" van benne. Viszont ha kevés van, pl. általában mikor először van meg, meg ha a vége felé jársz annak a pár napnak amikor megvan, meg ha fogamzásgátlót szedsz, akkoris kevés van.
Na akkor nem kell arra várni, hogy sok legyen benne, mert valószínűleg sokáig kéne arra várni és egészségtelen ha sokáig áll benne a "cucc". A levegővel érintkezve baktériumok szaporodhatnak el benne.
Így x óránként cserélni kell, de pontos adatot nem tudok, olvass utána a neten, keress rá google-ben.
Egyébként a tamponnal is ugyanez a helyzet. Nekem is kevés van, ezért a mini tampon se telik meg órák alatt se, főleg ha már nem az első-második napban vagyok, Ilyenkor eléggé dörzsöl ha le kell húzni, mégis muszáj időnként cserélni a higiénia miatt. Ilyenkor visszatevéskor is dörzsölhet, mert nem elég nyálkás az "útja felfelé".
Remélem segítettem.
24/L
Hát attól függ milyen gyakran mész wc-re.
Én van amikor 20 percenként megyek pisilni, főleg nyáron ha sokat iszom. Máskor 3-4 óra is eltelik.
Nem kell mindig cserélni, csak ha már úgy látod, hogy megtelt. De suliban pl. tesióra előtt szerintem érdemes. Mondjuk ha pl. második óra a tesi akkor még nem, hiszen indulás előtt újat teszel be.
Érdemes arra is gondolni, hogy mikor tudsz legközelebb wcre menni, mert akkor inkább cseréld ki időben.
Nyugi, egy idő után tudni fogod.
Éjszakára pedig ha nagyon meg van akkor lefekvés előtt tegyél be egyet aztán az éjszaka közepén cseréld és reggel újra.
De általában simán kibírja reggelig. MOndjuk én always night-ot használok és max 6,5 órát alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!