Teljesen kimaradt decemberben a menstruációm. Miért?
14 éves vagyok, több, mint 2 éve (kicsit kevesebb, mint 2 és fél) jött meg először. Az első 3-4 alkalommal össze-vissza volt meg, de azután nagyjából beállt. Sosem volt pontos, mindig késett, vagy előbb jött meg egy kicsit, de azért minden hónapban megvolt. Most viszont semmi. :C
Nemi életet természetesen nem élek.
Ez még természetes ennyi idő után? Meg miért pont most, mikor már nagyjából beállt?
Előre is köszi a válaszokat. :)
14/l
Köszi! :)
Még kicsit várok...
De amúgy lehet a stressz miatt is? Mert arra van esély egy pici. Ugye nekem most lesz a felvételi, és nagyon félek...
Illetve jártam előkészítőre, ahol nem ismertem senkit, és nem tudtam barátkozni, és mindig egyedül voltam. Előtte, és ott annyira izgultam, hogy már majdnem elájultam.
De szinte mindig vannak ilyen stresszes helyzeteim, előtte fogorvoshoz jártam, szörnyen féltem mindig, és folyton stresszeltem, mégis megjött.
Meg a sulim is gáz, ott is szinte mindig stresszelek a rossz közösségben, mégis megjött.
De talán múlt hónapban egy nagyon-nagyon kicsit többet stresszeltem.
a legelső vagyok: Nekem úgszokott lenni, hogy érzékenyek a melleim, majd elmúlnak és 1-2 napra rá megjön.
Ha görcsölgettél a napokban a héten bizti megjön. Ha nem csinálj még egy tesztet.
Aztán, hogy szólsz-e otthon vagy sem az már a te döntésed.
Én is vidéki vagyok és ahová járok suliba, az ottani városba mentem a kórházba. Bejelentkeztem a portán és vártam mfg szólítanak a nőgy.-on. Elmondtam a 'közös' problémánkat azt mondták, hogy minden okés. Anya a mai napig nem mondtam magamtól.
Köszi! :)
Tesztet? Nem terhességről van szó, szűz vagyok. :))
Egyébként én ide járok suliba, a faluba. Ráadásul sosem járok városba, csak bevásárolni a családommal, vagy moziba velük, ilyesmi...
De egyedül még sosem voltam ilyen helyen, nem is hinném, hogy elengednének :D
Ma reggel szerencsére megjött! :)
Nagyon örültem neki, utólag is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!