Késik a menstruációm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
13éves vagyok..ma három napja hogy késik.Tudom ez még ilyen idősen nem nagy dolog mivel olvastam róla.Csak ami nagyon aggaszt hogy ott lent fáj.Olyan mintha megsértettem volna.Ez lehetséges hogy megsértettem vagy összefügghet a kettő?Amugy van fehérfolyásom.Lécci segítsetek mert nagyon parázok!!2012. dec. 29. 23:04
1/10 anonim válasza:
ilyenkor még nem állt be, feleslegesen aggódsz
2/10 A kérdező kommentje:
azt tudom...de akkor miért fájhat odalennt? ezért parázok inkább
2012. dec. 29. 23:22
3/10 anonim válasza:
Ne terjesszétek már ezt a marhaságot, hogy 14-16-18 éves korig normális, ha kimarad/össze-vissza jön meg stb...!!!
Három nap nem gond, ez bármikor előfordulhat az életben, de a kimaradás nem jó! Ha fáj az alhasad, az azt jelenti, hogy meg fog jönni.
4/10 A kérdező kommentje:
de amugy az 'odalennt' az nem az alhasam lenne hanem a nemi szervem..
2012. dec. 29. 23:26
5/10 anonim válasza:
Én is 13 vagyok! Nekem már 1 hete késik és fáj lent! Szerintem azért van mert lassan meg fog jönni! :)) Ne izgulj!
6/10 A kérdező kommentje:
remélem :DD amugy azt is olvastam hogy ha az ember nem normálisan tisztálkodik akkor is lehet ez...(na ez meglehet mivel kb lassan 1hete nincsen nálunk meleg víz...igaz tisztálkodni tudok de nem normálisan mint ahogyan szoktam...)és akkor ugye kicsípheti és viszkethet és fájhat is...azóta beszéltem anyummal is és ő is aztmondta hogy szerinte nincsen semmi baj...
2012. dec. 30. 00:51
9/10 anonim válasza:
Nekem már 6 hónapja késik.:( Miért van ez?
10/10 A kérdező kommentje:
00:14 : nem vagyok terhes!!!hülye vagy komolyan....amugy meg már csak egy kicsit viszket a fájdalom meg naprol napra tünik el..ma már egy ici picit éreztem
2012. dec. 31. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!