Teljesen kimaradt decemberben a menstruációm. Miért?
14 éves vagyok, több, mint 2 éve (kicsit kevesebb, mint 2 és fél) jött meg először. Az első 3-4 alkalommal össze-vissza volt meg, de azután nagyjából beállt. Sosem volt pontos, mindig késett, vagy előbb jött meg egy kicsit, de azért minden hónapban megvolt. Most viszont semmi. :C
Nemi életet természetesen nem élek.
Ez még természetes ennyi idő után? Meg miért pont most, mikor már nagyjából beállt?
Előre is köszi a válaszokat. :)
14/l
Köszi a választ!
De biztosan? :C Olvasgattam itt hasonló kérdéseket, ahol csak 1-2 hetet késett a lányoknak, és ott írták, hogy hülyeség ez a menstruáció nem-beállása... El kell menni orvoshoz. De mégis milyen orvoshoz? Én tuti, hogy nem megyek.
Nekem is volt már ilyen, 15 vagyok és kb 2 éve megvan.
Kimarad egy peteérés, nemgond :)
Köszönöm szépen a válaszokat, és mindenkinek boldog új évet! :)
Még mindig nem jött meg, de a ma vagy holnap meg fog, mert szörnyen fájt már tegnap is a mellem (ez nálam folytonos eléjebe), illetve már kicsit van barna folyásom is.
Nagyon örülök neki, kicsit megnyugodtam. :)
Még nem jött meg :C
Nagyon elkezdtem aggódni megint, mivel már nem fáj gy a mellem.
Tegnap előtt annyira fájt, hogy ki sem bírtam magam húzni, ma meg már viszont csak érintésre érzékeny, arra sem annyira.
A barna folyás meg nem is volt igazából barna, csak a fehérfolyás minimálisan sötétebb volt. De már az is elmúlt. :C
Nagyon félek, de nem akarok nőgyógyászhoz menni.
Kaptam egy privát levelet, amiben azt írta a küldő, hogy lassan el kéne mennem nőgyógyászhoz.
De hova? Én vidéki vagyok, és itt nincs nőgyógyász.
Anyukámmal nem szoktam ilyenekről beszélni, nem hiszem, hogy elmerném neki mondani. :C
Pedig jó lenne megmondanod anyudnak, biztosan meg fog érteni, hiszen ő is volt hasonló helyzetben valamikor.
Mégiscsak ő az anyukád, és bármikor, ha baj lenne az életben biztosan melletted fog álni.
Egyébként emiatt a kimaradás miatt egyéltalán ne idegesítsd magad, még felnőtt nőknél is előfordul olykor egy egy ilyen. A te korodban meg szinte természetes a rendszertelenség és a ki kimaradés is.
Majd kb 16-17 éves korodra fog beállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!