Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ez? Fehér folyás?

Miért van ez? Fehér folyás?

Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos hogy így hívják, de szerintem fehérfolyás ami nekem van. Szóval minden nap - már kb mióta menstruálok, azaz 4-5 éve - folyton nedves a bugyim, mintha folyton benedvesednék az izgalomtól. Ráadásul szaga is van. Van amikor sárga is. Számomra ez már kellemetlen mindig bugyit cserélni. Egyébként fürdök rendesen (reggel, este), de nem tudom miért van ez. Ráadásul most a menstruálásommal is probléma van, mert körülbelül 3-4 hete meg kellett volna jönnie, és nem. Az előző hónapban is késett kb 1-2 hetet. Nőgyógyászhoz félek elmenni, mert ez lenne az első, és nincs meg a szűzhártyám mert átszakadt amikor lovagoltam és ez lenne az első kérdése, hogy volt-e már nemi aktusom és nem, még nem volt. Szal ezért kérem a segítségeteket, hogy mihez kezdjek most? Hogyan lehetne ezt a fehér folyást megszüntetni? Már tényleg kellemetlen. Azon csodálkozom, hogy anyum nem szólt amikor mos.
2012. dec. 28. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
először is az orvos nem fog semmit szólni mivel sok mindentől átszakadhat és ezt ö is jól tudja, söt van akinek nincs is (de ez nagyon ritka). Ha kérdzei nyugodtan mond hoigy szűz vagy. Mindenképp menj el orvoshoz mert nagyon valószinű hogy valami fertőzés. AMi ha nincs kezelve komoly gyulladát okozhat. A napi 2 fürdés is lehet az oka. Az sem jó ha túl gyakran fürdik az ember vagy ha nagyon bent is tisztítja mert ezzel megbontod a hüvely PH-t és igy fertőzés alakulhat ki. Napi 1 fürdés bőven elég ha épp nem emnstruálsz vagy nincs hasmenésed. Intim mosakodót használj és a hüvelyedbe ne kerüljön se víz se mosakodógél. A folyás ellen használhatsz tisztaságit és akkor nem is érzed annyira ne meg nem kell folyton bugyit cserélni.
2012. dec. 28. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha sárga a folyás és kellemetlen szaga van, akkor az egyetlen lehetőséged az orvos!!!
2012. dec. 29. 06:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy női orvost keresni, elötte talán nem szégyelnéd magad annyira!
2012. dec. 29. 09:32
 4/4 anonim válasza:
Doki!!!!Mondjuk én már évek óta járkálok dokihoz, ugyanezekkel a panaszokkal, és senki nem tud semmit, nem tudnak rájönni. Ha nagyon nem akarsz elmenni, akkor vegyél egy kaneszten kombit, hátha gomba. Nekem az szokott lenni, de mindig visszaanyalok valamit. Am meg az is lehet, hogy (Mivel azt írtad, hogy mióta megvan) alapból ilyen erős a mensesek közötti folyásod. bár valószínű nem erről van szó, mivel mondtad a sárgásodást. Am meg ajánlom a tisztasági betétet, és akkor csak azt kell cserélned. Am megpróbáld meg a dokit, Ő talán megtudja mondani hogy mi a halyzet, nem úgy mint nálam. Sok sikert!
2013. jan. 12. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!