Véres-barnás folyás nagyon régóta, teljesen rendszertelenül. Még szűz vagyok, mi lehet az oka? Többi lent.
Eleve mikor megjött(14 éves voltam) már akkor sem 30 naponta jött meg, hanem 17-21 naponta.Sosem volt teljesen normális. Most sincs rendes menstruációm, csak véres folyás,váladék MINDIG. Volt h 20 napig semmi, (akkor nagyon örültem h végre semmit nem kell használnom), aztán meg nagyon erős vérzésem volt és darabos is volt, erre rá 10 napig semmi..majd azóta is véres-barnás folyás.Nagyon ritkán van nagyobb mennyiségű vér is.Már én sem tudom számon tartani tulajdonképpen... Olyan régóta tart, hogy már nem merek elmenni orvoshoz, sose mertem pedig tudom már a kezdetnél el kellett vna és még senkinek sem mondtam el. Ilyen téren elég gátlásos vagyok. Valami segítséget, ötletet,bátorítást vagy nem is tudom..valamit várok! :'( Csak normális válaszokat szeretnék, olyanokra pl mint " ha nem mentél el előbb orvoshoz, akkor viseld" nagyon nincs szükségem. Ja és nemi életet még nem élek.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!