Peteéréskor erős folyás?
Figyelt kérdés
Naptár szerint tegnap kellett peteérésemnek lennie, és olyan erős folyásom volt, hogy tisztasági betétet kellett betenni.Ezt okozhatja a peteérés ? Teljesen színtelen volt, viszont máskor nem szokott ilyen előfordulni. Hozzátartozik az igazsághoz az is hogy karácsony előtt lekoplaltam 2 kilót 3 nap alatt és a 3. nap végére majdnem összeestem, így visszaettem 1 kilót.Tudom hogy ez nagy hülyeség volt,még egyszer eszembe sem jut ilyen.2012. dec. 27. 16:36
1/6 anonim válasza:
Az ovulációkor jelentkező bő, nyákos folyás természetes jelenség. Sokan használják a Billings módszert (a méhnyak által termelt nyák változásainak figyelemmel kísérése a ciklus során) a termékenységi időszak meghatározására :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi akkor nem aggódok nagyon:)
2012. dec. 27. 17:16
3/6 anonim válasza:
Egy kicsit sem kell aggódnod, ha nem kellemetlen szagú a folyás, és semmi tüneted nincs. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából tegnap elég sokat rohantam így 24 órán keresztül nem tudtam mosakodni akkor kissé kellemetlen szaga lett estére de egyéb tünet nincs :)
2012. dec. 28. 15:29
5/6 anonim válasza:
ha nem fürödtél egy napig teljesen normális a kellemetlen szag. Amugy meg igen a peteéréstől lehetett az erősebb folyás. Ilyenkor nagyon gyakori a tojásfehérje állagú folyás. (szintelen, nyúlós). Ez még jól jöhet ha majd egyszer babát szeretnél.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, most megnyugodtam :)
2012. dec. 29. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!