Az lehetséges amit mondott a sógornőm?
Figyelt kérdés
azt mondja hogy neki négy hétig tartott az elsö vérzése és szerintem ez lehetetlen szerintetek?2012. dec. 26. 21:46
1/10 anonim válasza:
Nos, nekem volt régen egy osztálytársnőm, akinek az első el sem akart múlni. Szerencsétlen hetekig feküdt kórházban.
2/10 anonim válasza:
Nekem tovább tartott. Nem volt mindig olyan erős, de vagy 10 hétig megvolt.
3/10 A kérdező kommentje:
ja de az öve olyan erős volt hogy átázott a nadrágja azt mondta
2012. dec. 26. 21:53
4/10 anonim válasza:
Anyukámnak közel egy évig tartott(bár nem az első...)De nem is egészséges.Bármi lehetséges,sajnos.
5/10 anonim válasza:
Azért családi kapcsolatok, mert a sógornője.
Nekem a kutyámmal volt ez, azt az állattartás témakörben írtam ki.
A kutyámat sajnos el kellett altatni, nem tudom, a sógornő mit szólna ehhez?
6/10 anonim válasza:
Miért nem hiszel a sógornődnek? Miért idegen véleményére hallgatsz inkább?
7/10 Quorra válasza:
Én pedig krémeset szarok. Ez kóros?
8/10 anonim válasza:
Nekem 3 hétig volt meg, és a pelenkanagyságú betétem fél óránként megtelt. Naponta 3x elájultam a vérveszteségtől, szörnyű volt..:/
9/10 anonim válasza:
Sajos elő fordulhat de nem nomrális. mindenképp orvoshoz kell fordulni ha 10 napnáál tovább tart.
10/10 anonim válasza:
A 100% hasznos válaszom ki lett törölve, mert nem tetszett a kérdezőnek!
Hát akkor tudod mit? Ezután kérdezd anyádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!