Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tisztasági betéttel lehet...

Tisztasági betéttel lehet vizbe menni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 14:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Nyugodjatok már le!!!

Mi a baj azzal h feltett egy kérdést? Lehet h nem éppen ésszerű, de ő akkor is csak választ szeretett volna kapni!

Akinek ez nem tetszik az ne válaszoljon, főleg ne olyanokat h hülye és majom.

Kösz.

Ja és igen, a magyarokról általában elmondtató h nem éppen segítőkészek és néha igencsak bunkók.

2009. aug. 24. 14:41
 12/21 anonim ***** válasza:
16%
Azért fikázták le, mert az is egy baromi éles meglátású egyéntől származó kérdés volt. Én nem pontoztam pl. senkit se itt se ott, de itt a kérdező szintén magas intelligenciával rendelkezik, és még sérteget is.
2009. aug. 24. 14:42
 13/21 anonim ***** válasza:
16%

Te pl értetted miért maradt benne a tampon? vagy egyáltalán érted mit akar? a betéten kívűl? ha a tamponos kommentet értetted fejtsd már ki. kösz.

Amúgy pelenkával látott már valakit vizben? vagy gipsszel a kezén vagy a lábán fürdeni valakit?na ennyire volt logikus ez a kérdés is.

2009. aug. 24. 14:44
 14/21 anonim ***** válasza:
9%
a kommentjeim elött meg leírtam neki a választ is, ha nem lett volna egyértelmű :)csak neki a körítés nem tetszett és a véleményem,,,,,attól még megkapta amit akart...
2009. aug. 24. 14:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Én már láttam pelenkával fürdeni gyereket.
2009. aug. 24. 14:47
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

de ésakkor mivan, ha nem logikus? attólmég nemkell leoltani. normálisan is ellehet neki mondani, h bocs, de ezt nemértjük. ezis tipikus, akit magatoknál hülyébbnek gondoltok, rögtön jön a fika ezerrel. és ez elég szánalmas viselkedés.

ez olyan mint akikor ülsz a gimiben, és semmitnemértesz a matekpéldából, és felteszel egy kérdést, mire a tanár jól leolt, h dehülyevagy, te gyerek. a tanár azért van ott h tanítson. ti pedig (jobbesetben) azért írtok, h segítsetek.

2009. aug. 24. 14:47
 17/21 anonim ***** válasza:
ez az igazság
2009. aug. 24. 14:50
 18/21 anonim ***** válasza:

én nem tanár vagyok meg pedagógus hanem egy hétköznapi ember. És ha éppen kinyílvánitom a véleményem, akkor azért trszem mert ahoz van kedvem., és ha én ne szóljak meg másokat a tudatlanságukért, engem se szóljanak meg a véleményem kinyilvánításáért.

A pelenkás kisgyerek a vizben meg jó gusztustalan, persze a gyerek nem tehet róla hanem az idióta szülő. (higiénia).

Na most akkor ha már igy kioktattatok elmondanátok mi volt az a tamponos kérdés? vagy nektek sincs fogalmatok róla, csak itt egybeforrva véditek?

2009. aug. 24. 14:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
nem, mi sem értjük a tamponos válaszát, de mint látod, nem hurrogtuk le. ez a különbség. és igen, nemvagy pedagógus, de nemis erre akartam célozni, csak nemérted, meg bevagy szűkülve teis. megpróbálom mégeccer: szóval, nemazért jönnek ide az emberek, h lehurrogásokat kapjanak, hanemaz azért, h választ a kérdéseikre. mint ahogy a gyerek sem azért kérdez matekórán, mert egy leoltás hiányzik az életéből, hanem azért, mert nemtudja. érted már???
2009. aug. 24. 14:59
 20/21 A kérdező kommentje:
na lett itt egy jó nagy veszekedés....egy kérdésből...a tamponnal az van hogy a menstruáció utolsó napjaiban tettem be és nem akart kijönni,mert ilyenkor csak egy pár csepp van.tudom én jól hogy nem lehet a vizbe nagyon bemenni betéttel,de ez lenne a végső megoldás,mert megyek nyaralni.gondoltam megkérdem hogy hátha hátha lehetséges...ennyi az egész
2009. aug. 24. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!