Tisztasági betéttel lehet vizbe menni?
Nyugodjatok már le!!!
Mi a baj azzal h feltett egy kérdést? Lehet h nem éppen ésszerű, de ő akkor is csak választ szeretett volna kapni!
Akinek ez nem tetszik az ne válaszoljon, főleg ne olyanokat h hülye és majom.
Kösz.
Ja és igen, a magyarokról általában elmondtató h nem éppen segítőkészek és néha igencsak bunkók.
Te pl értetted miért maradt benne a tampon? vagy egyáltalán érted mit akar? a betéten kívűl? ha a tamponos kommentet értetted fejtsd már ki. kösz.
Amúgy pelenkával látott már valakit vizben? vagy gipsszel a kezén vagy a lábán fürdeni valakit?na ennyire volt logikus ez a kérdés is.
de ésakkor mivan, ha nem logikus? attólmég nemkell leoltani. normálisan is ellehet neki mondani, h bocs, de ezt nemértjük. ezis tipikus, akit magatoknál hülyébbnek gondoltok, rögtön jön a fika ezerrel. és ez elég szánalmas viselkedés.
ez olyan mint akikor ülsz a gimiben, és semmitnemértesz a matekpéldából, és felteszel egy kérdést, mire a tanár jól leolt, h dehülyevagy, te gyerek. a tanár azért van ott h tanítson. ti pedig (jobbesetben) azért írtok, h segítsetek.
én nem tanár vagyok meg pedagógus hanem egy hétköznapi ember. És ha éppen kinyílvánitom a véleményem, akkor azért trszem mert ahoz van kedvem., és ha én ne szóljak meg másokat a tudatlanságukért, engem se szóljanak meg a véleményem kinyilvánításáért.
A pelenkás kisgyerek a vizben meg jó gusztustalan, persze a gyerek nem tehet róla hanem az idióta szülő. (higiénia).
Na most akkor ha már igy kioktattatok elmondanátok mi volt az a tamponos kérdés? vagy nektek sincs fogalmatok róla, csak itt egybeforrva véditek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!