Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok (pasik véleménye is...

Csajok (pasik véleménye is érdekel), ti hogy vagytok a tisztasági betéttel?

Figyelt kérdés
Ha éppen a párotokkal szexre kerül a sor (vagy arra, hogy lekerül a bugyi), és épp bent van egy tisztasági b. akkor nektek nem ciki a pasitok előtt? Vagy fiúk, nektek ez visszataszító?
2009. aug. 5. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Jaú kis söralátét..nem lesz olyan az asztal.
2009. aug. 5. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is tettem fel ilyesmi kérdést nemrégiben. Valaki azt írta, hogy elvárja, hogy mielőtt lekerül a bugyi, menjen el a lány wc-re, és vegye ki a tisztasági betétet, de a többség azt írta, hogy nem izgatja az a kis izé... nem az a lényeg, mi van a bugyin, hanem hogy mi van alatta.:)
2009. aug. 5. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
hát én nem tenném ki a pasit egy használt tisztasági vizuális élményének bármennyire is szeret engem:D ha esély van a szexre akkor előtte vedd ki, vagy szaladj ki egy percre, mást nem tudok tanácsolni, én amúgy sem használok mert nincs rá szükségem, nem tudom ki hogy van vele, ha otthon vagy hordj jó nagy pamutbugyit amit szellőzik, meg fogsz lepődni hogy mennyivel enyhülni fog az esetleges folyásod.
2009. aug. 5. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
mi az hogy nincs szükséged rá?
2009. aug. 5. 23:07
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
mi ezen az érthetetlen? szerinted minden nő használ tisztasági betétet? nekem például annyira kevés a nedvem hogy nem kell használnom, mert csak pazarlás, volt időszak hogy használtam, még szinte össze se maszatoltam, majdnem teljesen tisztán vettem ki órákkal később.
2009. aug. 5. 23:21
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Én sem hordok tisztasági betétet. Ez is a fogyasztói társadalom terméke, ha nem jelenik meg a boltokban, senkinek eszébe sem jut, hogy honnan vegyek valamit a bugyimba, de nagy problémám van!

A férjem maximálisan nem foglalkozik ezzel a kérdéssel. Azt sem veszi észre, milyen bugyi van rajtam, kizárólag az érdekli, ami benne van!

2009. aug. 6. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
Nincs nagy probléma, ha ott hagytad, de inkább vedd ki. Végén elmegy a kedve vagy hányingere lesz a fiúnak.. a pettingtől nekem minimum elmenne a kedvem.
2009. aug. 6. 01:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, ha ottalszok a barátomnál, és tudom, hogy lesz valami, csakúgy simán, minden feltűnés nélkül elmegyek wcre, nem pont az akció előtt, hanem valamikor előtte, és kiveszem. Ennyi:)
2009. aug. 6. 15:04
 9/9 anonim válasza:

Én el se tudnám képzelni,hogy ott figyeljen a tisztasági,mikor szexre kerül sor!Undorító lehet szegény pasinak.Igen,még akkor is,ha szeret.

Lànyok,ne legyetek igénytelenek!!! 21/L

2011. márc. 20. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!