Milyen volt az első mensid szülés után? 17 hónapja szoptatok, most úgy néz ki, hogy megjött. Tegnap óta van, de nagyon kevés (1 tisztasági betéttel elvagyok 1 nap), de élénk piros.
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 20:45
1/3 anonim válasza:
Szia.az én első menstruációm brutális volt,szó szerint dőlt belőlem a vér,úgy 4 napig kb.nekem elötte nem volt számottevően erős vérzésem,és nem is tartott sokáig tehát ez volt a döbbenet számomra.azóta kezd alakulni,de még mindig több a megszokottnál.
2/3 anonim válasza:
Az elején nekem 8 napokig volt rendesen,majd 8 nap után pecsételő volt még 2-3 napig.Erősebb volt.Mostanra kezd helyre állni (5 nap)10 hónap után.
3/3 anonim válasza:
Nekem szombaton jött meg először. Szoptatok 11 hónapja. Váratlanul ért,semmi előjele nemvolt,még jó hogy itthol voltam! Elég sok van,bár nekem mindíg sokvolt. Viszont az meglepő hogy nem görcsölök,és a fejem sem fáj ( na nem mintha hiányozna!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!