Szülés után mennyi idő mulva áll helyre a mensi? Én 9 honapja szültem és hol kevés hol nagyon sok van és hol rövidebb hol hosszabb ideig tart, és inkább barna nem piros.
Szia
10 hónapja szültem, hasonló bajom van nekem is. Elmentem a nőgyógyászhoz, aki jó pénzért közölte, hogy a szoptatás TELJES abbahagyásától számítva 1 év még normális :-(
Én 11 hónappal a szülés után menstruáltam először. 18 hónapja szoptatok, de pontosan jön, és rendes mennyiség. Igaz, egy hónap kimaradt, de nem estem kétségbe.
Szerintem rendben van. Figyeld magad, de ne problémázz rajta. :)
Az első szülés után 8 hónapra jött meg, rögtön beállt, 28 naponta óramű pontossággal, ráadásul, míg korábban 7-8 napig tartott, akkor csak 3-ig.
Most a második szülés után 10 hónappal megjött, ez is 3 napig tartott, de első nap nagyon sok volt, meg is ijedtem. Aztán a következő egyszerűen kimaradt. 11 hónapod múlt akisfiam, ezt az egy menzeszt leszámítva nem volt több azóta. Remélem, minden rendben azért! :-(
Még szoptatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!