Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy WC után kitörlöm a...

Nagy WC után kitörlöm a popsimat rendesen, legalábbis azt hiszem, de 1-2 óra múlva megnézem a fehérneműmet, és látom, hogy foltos. Na, konkrétan kakicsíkos. Mintha nem töröltem volna jól ki a fenekemet. Mitől lehet ez szerintetek?

Figyelt kérdés
Popsi-gondok...
2012. dec. 20. 07:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hát, pukizni nem szoktam, legalábbis igyekszem olyankor csinálni, amikor arra megfelelő lehetőségem van :-)

Egyre többen javasoljátok a törlőkendőt...hmmm...lehet,erőt veszek az agyamon, és megpróbálom nem elfelejteni odatenni...

2012. dec. 20. 10:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha nem is tudod megmosni be tudod a papírt nedvesíteni, mosdó mindenhol van. Lehet venni nedves törlőkendőt.
2012. dec. 20. 12:19
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
És próbáld meg úgy kitörölni, hogy egy kicsit nyomsz- mintha kakilnál, úgy a végbélnyílás kicsit kitágul, és beljebb is meg tudod törölni. Hiszen hogyha állsz, jobban össze van húzódva, mint amikor ülsz/ fekszel, és amikor ellazul egy kicsit, és akkor máris összekened a bugyidat.
2012. dec. 20. 13:01
 14/19 A kérdező kommentje:

Utolsónak is írom, meg mindenkinek : köszönöm, ezt a kitágítós dolgot próbáltam már, van, hogy segített, van, hogy nem :-.(((

De a nedves törlő után ez a legjobb ötlet, ami jött, és amit ki is próbáltam már...

2012. dec. 20. 13:38
 15/19 anonim ***** válasza:
32%

menzesz?

korod?

2012. dec. 20. 16:12
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

Én azt szoktam, hogy wc után leülök gépezni vagy járkalok egy kicsit, de az ülés jobb és egy 20 perc után visszamegyek wc-re és újra megtörlöm.

Én ezzel a módszerrel már 7-8 éve tisztán tudom tartani az alsógatyám.Továbbá a sárga foltok és szagosodás megakadályozására pisilés után tőből rászorítok a dologra és egy wc papír kockát hozzányomok a végéhez, majd elkezdem kipréselni belőle a vizeletet.Így teljesen szagtalan marad és a gatyám úgy néz ki este, mint reggel, amikor felvettem.De persze attól naponta cserélem.

2012. dec. 20. 20:48
 17/19 A kérdező kommentje:

tegnap 20:48-asnak

Neked is köszönöm, de én lány vagyok :-)Nálunk is hasonló a genitáliák tisztán tartása, de azért mégis.. :-)

Sajnos, nem mindig van lehetőség wc használat után még 20 percet üldögélni, bár tagadhatatlan, hogy a módszer jó lehet... :-)

2012. dec. 21. 07:10
 18/19 A kérdező kommentje:

tegnap 16:12-nek

Mi köze lehet a mensinek és az életkoromnak a feltett kérdéshez?

Szerintem ez nem korfüggő, és nem elől vagyok néha foltos...

2012. dec. 21. 07:11
 19/19 anonim válasza:
Nekem a popsi törlő jobban bejött mint a nedved wcpapir. Olcsobb is es puhább is
2020. márc. 5. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!