Nagy WC után kitörlöm a popsimat rendesen, legalábbis azt hiszem, de 1-2 óra múlva megnézem a fehérneműmet, és látom, hogy foltos. Na, konkrétan kakicsíkos. Mintha nem töröltem volna jól ki a fenekemet. Mitől lehet ez szerintetek?
Hát, pukizni nem szoktam, legalábbis igyekszem olyankor csinálni, amikor arra megfelelő lehetőségem van :-)
Egyre többen javasoljátok a törlőkendőt...hmmm...lehet,erőt veszek az agyamon, és megpróbálom nem elfelejteni odatenni...
Utolsónak is írom, meg mindenkinek : köszönöm, ezt a kitágítós dolgot próbáltam már, van, hogy segített, van, hogy nem :-.(((
De a nedves törlő után ez a legjobb ötlet, ami jött, és amit ki is próbáltam már...
Én azt szoktam, hogy wc után leülök gépezni vagy járkalok egy kicsit, de az ülés jobb és egy 20 perc után visszamegyek wc-re és újra megtörlöm.
Én ezzel a módszerrel már 7-8 éve tisztán tudom tartani az alsógatyám.Továbbá a sárga foltok és szagosodás megakadályozására pisilés után tőből rászorítok a dologra és egy wc papír kockát hozzányomok a végéhez, majd elkezdem kipréselni belőle a vizeletet.Így teljesen szagtalan marad és a gatyám úgy néz ki este, mint reggel, amikor felvettem.De persze attól naponta cserélem.
tegnap 20:48-asnak
Neked is köszönöm, de én lány vagyok :-)Nálunk is hasonló a genitáliák tisztán tartása, de azért mégis.. :-)
Sajnos, nem mindig van lehetőség wc használat után még 20 percet üldögélni, bár tagadhatatlan, hogy a módszer jó lehet... :-)
tegnap 16:12-nek
Mi köze lehet a mensinek és az életkoromnak a feltett kérdéshez?
Szerintem ez nem korfüggő, és nem elől vagyok néha foltos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!