Üdv, itt egy kérdés: Nekem (13) először áprilisban jött meg, azután két hónap kihagyással a második. Azóta pedig minden hónapban rendesen a 28 nap körül. (egyszer egy hét késéssel) Szerintetek normális, hogy ennyire pontos? :D
Figyelt kérdés
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm :D2012. dec. 13. 18:05
1/12 Andii1 válasza:
Igen általába hamar beáll a pontos idő.
2/12 anonim válasza:
Igen, teljesen normális. Jól működik a hormonrendszered :)
3/12 anonim válasza:
Igen,ennek örülni kell :) de normális lehet az is,ha később tolódik,nem kell ezektől megijedni meg ügyet csinálni belőle.a baj akkor van,ha hónapok maradnak ki vagy ha túl rövid(1 nap) túl hosszú ideig tart.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :))
2012. dec. 13. 18:19
5/12 anonim válasza:
Az a jó, ha pontos! A 28 napos ciklus tökéletes! (:
6/12 anonim válasza:
örülj neki nekem 6 év után sikerült úgy ahogy normalizálódni de azért még mindig nem 100%os
7/12 anonim válasza:
Örülj neki, hogy már az elejétől ennyire pontos. Nekem több év után, cickafark tea fogyasztás hatására állt be normálisra.
Előtte mindig mondtam, hogy engem hagyjanak békén a hülye holdciklussal, mert mindig 30-31 napra jött meg (sőt, volt, hogy 35, vagy 40 napra).
8/12 anonim válasza:
nekem októberben jött meg először. 28 nap múlva megjött a második. aztán 26 nap múlva jött meg a harmadik(tegnap,suliban kémián) azért örültem,hogy a harmadik is ilyen pontosan jött meg,de azért lesokkolt,hogy szünetbe megyek wc-re,mert azt hittem,megint a folyásomat érzem,aztán a világos színű bugyimon tátong egy barna folt(pont nem raktam be tisztaságit)
mégha nyűg is,azért örülök,mert valakinek fél év kimarad. XDDDDDDD mázli?
9/12 anonim válasza:
#8-as vagyok.
am 14 és fél leszek
10/12 anonim válasza:
Normális.Örülj neki,a legtöbb lánynak évekbe telik,mire beáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!