Előfordult már veletek, hogy 8 óránál tovább maradt bennetek a tampon?
Én annyit gondolok, hogy aki esetleg hajlamos a fertőzésekre, felfázásra, gombásodásra annak kevésbé jó a tampon. Legalábbis ilyen tünetek esetén a szakértők is inkább a betétet ajánlják.
Aki nem hajlamos ilyesmiket elkapni, az meg örüljön neki és használjon tampont. Én is azt tenném, de már nem merek :P
Utolsó, ne haragudj, nem bántásból, de a hüvely nem a menszesz alatt fog tisztulni, hanem utána, amikor barnás vérzés van. :) Bár ezt te nem tudhatod, mivel fiú vagy. :)
Kedves kérdező, igen, velem is előfordult, hogy éjszaka többet aludtam, mint 8 óra és hát a tampon is ott volt... na mindegy, bajom nem lett tőle. Reggel szépen fogtam magam és megmosakodtam azzal a lemosóval, amit a dokim ajánlott menszesz időszakra és folytatódott a nap tovább... :)
Egyet jegyezz meg, hogy ha nappal semmi bajod nincs a tampontól, akkor éjszaka sem lesz. Akkor sem, ha véletlenül 9 órát alszol, bár tényleg jobb odafigyelni, hogy legyen ilyenkor ébresztő, stb...
Ha nincs rá hajlamod, úgysem lesz bajod se a tampontól, se a betéttől. Azt használd és annyi időre, amelyik és ahogy neked kényelmes. Sok sikert és jó tapasztalatszerzést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!