Most akkor ki fertőz kit?
A múlthónapban hüvelygombával kezelt a nőgyógyászom.A kúra végére minden jel azt mutatta,hogy elmúlt. A barátomat is egyidejűleg kezeltem,azzal a krémmel amit a nőgyógyász felírt.
Mikor már elmúlt megint szexeltünk, nem volt semmi gond. De a következőknél már megint éreztem,hogy baj van, ami be is igazolódott.
Ha már nekem egyszer elmúlt és most megint kijött szex után közvetlenül.Akkor most tőle kapom el... ?!
1 A párod nem lett normálisan kikezelve. Kapszulát is kellene szedni (pl Diflucan)
2 Nincsen köze a párodhoz. Az együttlét miatt mikrosérülések keletkeznek a hüvelyben, a ph megváltozik a sperma miatt, sokkal könnyebben elszaporodik a gomba.
3 Sok nőnek szexuális együttlét nélkül is gyakran van gombás fertőzése
és nekem pont,hogy akkor nincs gombás fertőzésem, amikor huzamosabb ideig nincs szex.
és azok előtt soha nem volt fertőzésem,semmilyen formátumban.
Hát akkor meg nem én vagyok a hülye,hanem a nőgyógyászom!
Mert ő mondta,hogy ezzel kell kenni a barátomat!
A fogamzásgátló tabletták mellékhatása lehet a visszatérő gombás fertőzés. Ha szeded, én zt tanácsolnám, hogy hagyd abba... A hüvelyed ph értékét pedig gyengíti az ondó, mivel az lúgos kémhatású. :/
Próbáld ki, hogy szex után frezyderm intim segítséggel mosakodsz, ami meggátolja a gombák és baktériumok szaporodását és visszaállítja a hüvely ph-értékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!