A HPV hogyan fertőz?
Figyelt kérdés
Kollégiumban élek.2 szobára 1konyha meg egy 1fürdő. Tehát így 5en használunk 1 fürdőszobát. Az egyik szobatársamnak genitális herpesze van. Nem tudni még pontosan melyik fajta. Pl közös wc használattal terjedhet? Vagy ha véletlen összemos 1 alsóneműjét az enyémekkel? ( ez még nem történt meg, csak érdekel) Vagy zuhanytálca? Vagy bármi???
Nagyon "félős" vagyok ilyen téren, lehet túlparázom. Előre is köszi a válaszokat.
2012. márc. 10. 18:25
1/4 anonim válasza:
A herpes vírusos fertőzés eredménye, így minden eshetőséged meg van, hogy a fent említett események során elkapd.
2/4 anonim válasza:
A herpeszt nem HPV okozza, hanem herpesz vírus (HSV).
Wikipédia a barátod: [link]
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves előző válaszoló!
Az oldal ezek szerint teljesen feleslegesen van itt, ugyanis biztos minden kérdésre megtalánánk neten a válaszokat.
2012. márc. 10. 20:00
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mindenre meg lehet-e találni a választ a neten, még nem próbáltam. Viszont a herpeszről nem tudok többet mondani annál, mint amit a wikin írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!