Állandóan visszatér a gombám és biztos a barátom fertőz vissza. Az jó ha urológushoz megy el ezzel? Meg a spermája is csípi a hüvelyem. Mit fognak vele csinálni ott?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 21:02
1/6 yuda válasza:
Mindkettőtöknek egyidőben kell kezelést kapnia. Egyelőre nem jelentheted ki biztonsággal, hogy ő fertőz.
Van olyan nő, akinek gyakrabban előfordul, mint másoknak.
Bármelyikőtök lehet a hunyó.
2/6 anonim válasza:
Ketten elmentek a nőgyógyászhoz, és kaptok gyógyszert.
3/6 A kérdező kommentje:
És ha az orvos vesz mintát és csinál tenyésztést hogy milyen gomba az egyből kész vagy várni kell pár napot?
2011. jún. 28. 21:13
4/6 anonim válasza:
Elmész nőgyógyászhoz, megállapítja mi a bajod, kezeled magad.
Pasi elmegy Bőr- és nemibeteg-gondozóba, elmondja a tüneteket, meg amit a nőgyógyász mondott, megállapítják a baját, kezeli magát.
Farkaspózban szeretkeztek vagy 6 hétig. / ül a luk mellett és vonyít, kb 1 hét után te is elkezdesz vonyítani az elvonási tünetektől/
5/6 A kérdező kommentje:
Én tuti nem :D
2011. jún. 28. 21:23
6/6 SA_milady válasza:
21.20 Fetrengtem a nevetéstől, mikor a farkaspózt olvastam... De kb ennyi a válasz, amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!