Segítség. Hólyaghuruttal lehet szexelni? Nem fertőz?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom mit kéne tennem :( Azért írtam ide mert itt érett nők vannak, a szex kategóriába 10en évesek szoktak nekem válaszolni akik azt se tudják, hogy mivan...
Pár napja állapították ezt meg. Nem fertőzöm meg a párom?
25n
2011. nov. 8. 16:50
1/11 anonim válasza:
Nem! Bírd ki amíg rendbe nem jössz! Legfőképpen magadat fertőzöd vissza!Sőt,még gombát is okozhat,úgyhogy ne!
2/11 anonim válasza:
Érett épeszű ember nem szexel, amíg az altáji fertőzése meg nem gyógyul. Valamint a hólyaghurut nem okoz gombát.
3/11 anonim válasza:
"Azért írtam ide mert itt érett nők vannak, a szex kategóriába 10en évesek szoktak nekem válaszolni akik azt se tudják, hogy mivan... "
Nekem úgy tűnik, te sem vagy tisztában a dolgokkal , máskülönben nem kérdezted volna meg :) Nem kell általánosítani ;)
Amúgy meg bírd ki, ha nem akarod megfertőzni vele a barátodat is.
15/F
4/11 anonim válasza:
Nem szabad vele szexelni! Először is, mert borzalmasan fáj, másrészről iszonyú fertőzésveszélyes, elsősorban magadra nézve. Persze megfertőzheted a párodat is, aki maradhat tünetmentes, így oda-vissza passzolgatjátok a betegséget... Ezt a pár napot ki kell bírni!
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 8. 17:00
6/11 A kérdező kommentje:
15F - nem megbántani akartam a korosztályod, csak sajnos nem egyszer volt, hogy feltettem egy kérdést ami hasonló jellegű volt és mindenféle értelmetlen választ kaptam, pluszba ki is parodizáltak
2011. nov. 8. 17:01
7/11 anonim válasza:
Hülye a mai generáció nem kell foglalkozni velük, ez van :)
9/11 A kérdező kommentje:
:D
nem akartam általánosítani, vannak ismerőseim akikkel jók kijövök pedig ők is 15-17 körül vannak :)
2011. nov. 8. 17:06
10/11 anonim válasza:
attól függ! kíbirnád szex nélkülmert szerintem nem és azért kérdezted meg! szóval nyugodtan szexelj ha kivánod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!