Durván szőrös has? Mit tehetek ellene?
Úgy kezdődött az egész h kicsit szőrös volt a hasam ( de mint utána néztem ez minden lánynál normális)nagyon zavart ezért fogtam és leborotváltam. Nagyon nem kellett volna. Képzelhetitek hogy néz ki. Hasonlítsátok össze a lábatokkal..kb olyan. Mit tudnék ellene tenni? Epilátor nem vált be, ugyanolyan maradt. Orvoshoz nem szeretnék menni, nagyon megalázónak érzem. Gyantát próbáltam itthon, de nem szedte le, nem tudom, hogy rosszul csináltam-e de a lábamat is szoktam és ott sikerül, itt pedig nem jött semmi. Valami ötlet? Nagyon nagyon fontos lenne. !
Köszönöm !
az egyik barátnőmnek is olyan a hasa,pedig csak 13 éves. amúgy is szőrös típus,de amikor múltkor megláttam a hasát,rosszul lettem. ő nem szedi semmivel,de nagyon sz@r lehet,mert szőrösebb,mint bármelyik fiú az osztályból..úgy hogy ők már igen szőrösek szal elég gáz neki lány létére. de legalább nem nagyon kell mutogatnia.
sztem orvos,mert tuti hogy hormon probléma!
14L
Nekem is nagyon olyan.. nincs hormon problémám
(igen voltam orvosnál)
IPL: intenzív villanófény technika
Kozmetikus csinálja, de nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!