Ez női impotencia? Mit tehetek?
Szerintem keressél egy jó szexuálpszichológust és vele beszéld meg a problémádat.
Biztos van és tud megoldást ajánlani.
Nézz utána a net-en a vaginizmusnak.
Az 1-es tanácsa jó, kár hogy nincs pénz rá.
Ne vedd bántásnak, de ez is a túl korán elkezdett szexuális életre vezethető vissza, amikor a gyerekek még lelkileg nincsenek felkészülve a dologra.
Első körben menj el pszichiáterhez, amit a TB támogat, így nem kell fizetned érte. (nem feltétlenül szükséges szexuál pszichológus) Ha ő úgy ítéli meg a problémát, akkor tovább fog küldeni szakorvoshoz.
Szerintem picit álljatok le a szexxel. Ne a szexuális élettel, folytathatjatok a pettinget, orális szexet (mindkettőtöknél), de a szexet picit mellőzzétek. Gondolom a te testes is megnyugszik. Lehethogy hozhatnátok pici ujjat is az ágyba, vehetnétek egy pici vibrátort, az viszonylag olcsó. Próbáljatok nagyon nyugodt romantikus környezetben szerelmeskedni. Próbáljatok egyszerűbb pózokat, szerintem a leg izgalommentesebb az ha a párod oldalból hátulról átölel. A misszionarispuzt eleinte utaltuk, akkor gyakran én is és a barátnőm is begörcsöltünk.
Beszélgessetek sokat. Próbáld megbeszélni a nőgyógyászoddal is.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!